Jenny Jordahl: Hvad skete der egentlig med dig?

22.12.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Emma ligner ikke resten af sin familie. De andre er slanke, mens Emma er kraftig. Hvad skete der egentlig med hende?

Emma spiser for at finde trøst, for hun har det svært, rigtigt svært. Hun har ikke rigtig nogle venner, og i skolen bliver hun mobbet. Hvis hun dog bare kunne ligne de andre. Graphic novel til børn fra 9 år, unge og forældre.

Så foreslår hendes forældre en løsning på problemet: Hun får 100 kr. for hvert kilo, hun taber sig. Emma går med på aftalen, og langsomt men sikkert bliver hun mindre. Men bliver hun lykkeligere? Og løser det egentlig hendes problemer? Og hvad med alle de tanker, der følger med - og som truer med at tage kontrollen og udrydde alt, der kunne være hyggeligt og sjovt?

En meget stærk og tankevækkende fortælling, som i den grad støttes helt eminent af det grafiske lag. Dette er en virkelig vigtig bog, som giver en naturlig adgang til at tale om de ting, der kan være rigtig svære at få hul på.

Materialer
Jenny Jordahl (f. 1989): Hvad skete der egentlig med dig?
  • Tegneserie

Hvad skete der egentlig med dig?

Emma spiser for at finde trøst, for hun har det svært, rigtigt svært. Hun har ikke rigtig nogle venner, og i skolen bliver hun mobbet. Hvis hun dog bare kunne ligne de andre. Graphic novel til børn fra 9 år, unge og forældre
Læs mere
  • Tegneserie

Hvad skete der egentlig med dig?