Måsen der ville være en røv som sin far
Måsen der ville være en røv som sin far

Helle Petersen: Måsen der ville være en røv som sin far

18.06.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Børn elsker numse-historier, og mange vil sikkert også falde pladask for Måsen, mens nogle voksne nok vil synes, at bogen er lidt for plat, men det er et sjovt univers med de mange karikerede rumper. Når en røv og en numse forelsker sig, får de en mås. Mød Måsen, der ville være en røv som sin far. Sjov billedbog til oplæsning for børn fra 4-7 år

Måsens mor er stolt af Måsen, men Måsens far synes, at Måsen skal være en rigtig røv som ham. Måsen tager fortvivlet ud i verden for at prøve at blive en røv. Han møder en masse rumper, der forsøger at hjælpe ham. Fx Hr. Tango på danseskolen, Popó der har en tøjbutik, og Djet, der lærer ham at træne med træstammer. Miss Sunshine, der har en bagerbutik med numsekager, mener, at en røv er kærlig og giver kys, mens Fodbolddommeren Finn siger, at man skal spille fodbold for at blive en røv. Lauritz Landmand mener, at man skal køre traktor, og brandmanden siger, man bare skal knibe ballerne sammen. Til sidst kommer Måsen hjem igen, fortæller sine forældre om sine oplevelser og Måsens far siger, at Måsen allerede er en rigtig røv, og hvis nogen siger noget andet, er de nogle røvhuller.

Bagerst i bogen er der vejledninger til at lave sine yndlingsrumper på perleplader og en henvisning til rumpe-hækleopskrifter. Dette er Helle Petersens debut, og hun gør det rigtig godt. Anita Sølver er illustrator på bogen. 

Materialer
  • Billedbog

Måsen der ville være en røv som sin far

Billedbog. Måsens far siger, at Måsen skal være mere som ham. En rigtig røv. Måsen tager ud i verden for at blive en røv, men det er ikke let. Men måske er han allerede lige, som han skal være?
Læs mere
  • Billedbog

Måsen der ville være en røv som sin far