Frida Bejder Klausen: Niklas Landin

28.02.22
Anbefalet af Hanne Jensen

”Niklas Landin” fortæller om håndbold, og Niklas Landins vej til landsholdet. Den fortæller om hvordan han startede som 3-årig, og fortsatte hans karriere til hvor han er nu, hvor han har vundet alt, hvad der er at vinde som håndboldspiller.

Man får også lige historien om dagene i Egypten under VM i 2020.

Det er januar 2021. Danmark møder Egypten i kvartfinalen til VM i håndbold. To gange må de to hold i forlænget spilletid. Nu skal der skydes straffekast. Danmark scorer fire gange. Egypten scorer kun tre gange takket være målvogter Niklas Landin, der redder to bolde. Danmark er videre til semifinalen.

Bogen fortæller, hvordan han bare bliver bedre og bedre som målvogter, og at han ser mange timers video forud for vigtige kampe, og at de har deres egen målvogtertræner, og om hvordan han blev døv på det ene øre som 3-årig, og hvilke udfordringer og fordele det giver på banen i dag.

Læs meget mere om Niklas Landin i denne bog.

Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.

Bogen er letlæselig, og henvender sig til 9-11 årige.

Findes på eReolen.

Materialer
Frida Bejder Klausen: Niklas Landin
  • Bog

Niklas Landin

Niklas Landin er målvogter for det danske herrelandshold i håndbold, kåret til verdens bedste håndboldspiller i år 2019 og har været med til at vinde VM i håndbold to gange i træk. Læs om Niklas Landin og hans karriere i denne fagbog for børn mellem 9 og 11 år
Læs mere
  • Bog

Niklas Landin