Camilla Sandmo: Pige savnes (ikke)

28.02.22
Anbefales af Hanne Jensen

For 13 år siden forsvandt Kristiane. Ingen meldte hende savnet, ingen ledte efter hende. Kristianes niece Beatrice sætter sig for at finde ud af, hvad der skete dengang for 13 år siden og hvor Kristiane er i dag. Intens spændingsroman for unge fra 13 år og op.

Beatrice får at vide af sin mor, at hun har en moster. Hendes moster Kristiane har været forsvundet i 13 år og ingen kan fortælle, hvor hun er blevet af. I bogen følger vi gennem sms beskeder Beatrices søgen efter Kristiane, hvordan hun skriver sammen med sin veninde Anine og en masse forskellige mennesker som kendte Kristiane. Mellem sms kapitlerne er Kristianes perspektiv, her er det hende, der er hovedpersonen og vi er 13 år tilbage i tiden, i ugerne før hun forsvandt. Kristiane blev, kort før sin forsvinden, veninder med en ny pige, der hed Hedda. Hedda havde noget at gøre med Kristines forsvinden, men på hvilken måde?

Kristiane har en syg mor, som ikke gør livet lettere for hende, i en tid, hvor man er ung, skal bo alene og få livet til at fungere. Hun savner sin far, som var forfatter, og som har efterladt en kasse med manuskripter.

En god bog, med en overraskende slutning.

 

Findes på eReolen.

Materialer
  • Bog

Pige savnes (ikke)

For 13 år siden forsvandt Kristiane. Ingen meldte hende savnet, ingen ledte efter hende. Kristianes niece Beatrice sætter sig for at finde ud af, hvad der skete dengang for 13 år siden og hvor Kristiane er i dag. Intens spændingsroman for unge fra 13 år og op
Læs mere
  • Bog

Pige savnes (ikke)