Boris Hansen: Den usynlige krig

06.09.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Drømmer du om at kunne rejse ind i bøger og ændre deres handling? Så får du chancen her.  

 

I bogen ”Den usynlige krig” møder vi den unge kvinde Olivia, som er bogholder og "fiktionsagent” og som arbejder på et Machina-fartøj, der kan rejse rundt mellem bøgernes verdener. Olivia og hendes team skal forhindre fremmede agenter, som arbejder for andre lande, i at ændre på bøgers handlinger og dermed påvirke millioner af læsere. Teamet skal eliminere truslerne, så bøgernes handling ikke ændres alt for meget. Alle i teamet er specialister i et eller andet, som kan bruges på missionerne. Olivia har f.eks. læst rigtigt mange romaner og kan derfor hurtigt briefe sit team, så de kan komme ind og ud af bogen uden at lave ravage i handlingen.

Teamet bliver kastet ind i en YA-roman, for at undgå at agenter spreder skjulte budskaber. Senere skal teamet redde handlingen i en kærlighedsroman med en svensk prins i en af hovedrollerne, tilsat en massiv zombieinvasion. Undervejs kommer Olivia og hendes team på sporet af en sammensværgelse og efter en vanvittig mission og et koordineret attentat på teamet, står det klart at nogen prøver at slippe af med dem. I et forsøg på at skaffe oplysninger, flygter teamet i et forudindstillet fartøj, ind i en bog de ikke kender. Og det skal hurtigt vise sig at blive en beslutning med voldsomme konsekvenser. 1. del i en ny serie "Tavse verdener".

Forrygende, vild og genial science fiction fra 14 år og opefter.

Finde på eReolen GO

Materialer
  • Bog

Den usynlige krig

Af Boris Hansen (2021)
Tænk hvis du kunne rejse ind i bøger og ændre deres handling! Olivia er bogholder, og sammen med sit team kommer hun på sporet af den helt store sammensværgelse. Teamet bliver jaget både i bøgerne og i virkeligheden, de må klare sig selv, men kan de overhovedet stole på hinanden? Forrygende, vild og genial science fiction fra...
Læs mere
  • Bog

Den usynlige krig

Af Boris Hansen (2021)