Bjarke Schjødt Larsen: Slutty Sarah
Bjarke Schjødt Larsen: Slutty Sarah

Bjarke Schjødt Larsen: Slutty Sarah

21.12.20
Anbefalet af bibliotekar Jytta Eriksen. Bogen er tilgængelig på eReolen.

Sarah tager med til en fest, som hun slet ikke har lyst til at deltage i. Til festen flirter hun med Tobias, ikke fordi hun kan li ham, men fordi hun er superked af at være blevet dumpet af sin kæreste, Gustav. Tobias er en kæmpe idiot og overhovedet ikke interesseret i Sarah, men han presser på for at de skal have sex, og Sarah ender med at give Tobias et blowjob. Han tager et billede af hende, mens hun har hans pik i munden og vil ikke slette det. Dagen efter opdager Sarah, at Tobias har oprettet en privat Facebook-gruppe med navnet Slutty Sarah og postet både blowjob-billedet og en masse andre klamme billeder, han har klippet Sarahs hoved ind i.

Sarah er blevet slut-shamet, og nu skal hun finde en måde at få de hadefulde rygter om sin person til at forsvinde og få FB-siden lagt ned. Men hvordan gør hun det, når der pludselig ikke er nogen, der vil snakke med hende? Og de voksne kan hun slet ikke fortælle det til – eller kan hun?

SPOT-serien er letlæste bøger for unge i aldersgruppen 13-17 år om vedkommende og aktuelle emner. De er fortalt i et enkelt og mundret sprog med et lavt lixtal på 10.

Materialer
  • Bog

Slutty Sarah

Sarah føler sig magtesløs, da Tobias deler et intimt billede af hende i en fb-gruppe. Hvordan sætter man en stopper for det?
Læs mere
  • Bog

Slutty Sarah