Bibliotekaren anbefaler "Wonderscape" af Jennifer Bell

Boganmeldelse af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Arthur, Ren og Cecily er på vej til skole, da de overværer en flok havenisser eksploder i haven i huset ved siden af. Trykbølgen er så kraftig, at Arthur bliver blæst omkuld. Inde fra huset kan børnene høre nogen klynke og de går ind i huset for at hjælpe. Her finder de hunden Cloud, der ligger fastklemt, og pludselig bliver de via en portal fragtet frem til år 2473, hvor de møder videnskabsmanden Isaac Newton ombord på et skib. De lærer snart, at de nu er deltagere i spillet "Wonderscape", som er et episk eventyrspil, hvor de skal løse de mest vanvittige og farlige opgaver for at kunne komme hjem igen.

Spillet består af mange forskellige verdener, og løser man opgaven i den verden man befinder sig i, modtager man en verdensnøgle, der sender en videre til en ny verden. Men det viser sig, at ikke alt er godt inde i spillet, og før de ved af det, må de kæmpe for at komme hjem, inden tiden rinder ud og de bliver til slim. De tre opfindere af spillet kæmper indbyrdes og det er vigtig for børnene at finde Milo, for han er den eneste, der kan give dem tidsnøglen, så de kan vende hjem.

'Wonderscape' er første bind i et vidunderligt eventyr, der både ligner Ready Player One og diverse bøger af Jules Verne, og fortæller en vigtig historie om venskab på tværs af forhindringer. Bogen skaber en fornemmelse af at læse, samtidig med at man spiller computerspil eller brætspil. For de 9-12 årige.

Findes også på eReolen Go.

God læselyst.

 

 

Materialer
  • Bog

Wonderscape

Af Jennifer Bell (2021)
Arthur, Ren og Cecily er på vej til skole, da de overværer en flok havenisser eksplodere. I huset ved siden af kan de høre nogen klynke. De går ind for at redde den, der laver lyden, og pludselig befinder de sig midt i et computerpil flere år ude i fremtiden. For science fiction-læsere fra 9 år, der godt kan lide videnskab
Læs mere
  • Bog

Wonderscape

Af Jennifer Bell (2021)