Bibliotekaren anbefaler Nicole Boyle Rødtnes: Medusa - Kuren

Anbefaling af børnebibliotekar Mette Quist

Hvis man er helt ny i dette superhelteunivers, vil det være en god ide at starte med Ghost bog nr. 1 ”Som en tyv i natten”, for at få en fornemmelse af hvad der foregår, inden du springer videre til Medusa. Begivenhederne i Medusa bog nr. 5 og nr. 6 forsætter, hvor serien De unge helte nr. 1 og nr. 2 sluttede, derfor vil det være en god ide, for at få en god læseoplevelse, at få læst De unge helte først.

I slutningen af bog 5 ”Bag tremmer” lykkedes det for den tidligere superhelt Medusa alias Siri med Ghosts hjælp at undslippe fængslet og påbegynde sin søgen efter en læge, der måske kan gøre hende normal. I ”Kuren” støder man på en nu eftersøgt Medusa, hvor hun gemmer sig for offentligheden, da hun er flygtet fra fængslet, mens hun samtidig forsøger at lede efter en læge ved navn Doktor Morgan. En læge som hendes lillesøster Lia og Medusas ven Kenneth også forsøger at finde. Medusa håber at støde på dem undervejs. Medusa ender dog med at komme først hen til det nedlagte hospital, hvor lægen eftersigende skulle gemme sig, men han er ikke den eneste, som har valgt at skjule sig der.

Hvis man allerede har læst end del af Medusa serien, så kan de andre helte i dette univers byde på lige så meget spænding, f.eks. Nordlys, Ghost og Skjold. Hvis man er ude efter mere i superhelte-genren, kan man også kaste sig over serier som: Håndbog for superhelte, Antboy, Animal Heroes og Team Hero. Alle nævnte serier kan reserveres og lånes igennem Jammerbugt Bibliotekerne.

Bogen er på lix 18 og er for 10-13 år.

 

 

Materialer
  • Bog

Medusa - kuren

Siri er på flugt, men hun er også på jagt efter en kur, som kan gøre hende normal. Men er hun virkelig klar til det? Endnu et bind i den spændende superhelteserie for dig mellem 10 og 13 år
Læs mere
  • Bog

Medusa - kuren