Dag 0 – mørkehav
Dag 0 – mørkehav

Annemette Gravgaard Larsen: Dag 0 – mørkehav

20.08.21
Anbefalet af Hanne Jensen

Lasse skal passe sin lillesøster, den sidste weekend, inden hans bedste veninde skal flytte til København. Men de går på opdagelse sammen med et par venner i en af de mange bunkers, som ligger overalt på stranden ved Klitmøller, hvor der ellers aldrig sker noget. De bliver spærret inde i bunkers, hvor døren smækker bag dem, og pludselig er der et lysglimt, som blænder dem totalt.

Da de langt om længe slipper ud af en gammel bunker, går det langsomt op for dem alle, at der er indtruffet en katastrofe, mens de var lukket inde. Alt er øde - deres familier, deres venner - alle er væk. Men så begynder Lasse at drømme underlige drømme. Drømme med klare beskeder fra hans forsvundne tvillingesøster Ingrid. Sammen med sin lillesøster og vennerne, begiver Lasse sig på vej efter svar - men de er ikke alene - fjender lurer lige om hjørnet.

Forestil dig nu, at virkeligheden, da du endelig slipper ud igen, er meget, meget værre! Er det muligt med tidsforskydninger? Og det er kun Lasse, der kan redde dem.

For læsere af fantasy og dystopiske fortællinger, fra 10 år

Rigtig flot og fængende forside, som nok skal fange læserens blik. Og så da i øvrigt fedt, at den foregår i Danmark.

Bogen findes på eReolen

Materialer
  • Bog

Dag 0 - mørkehav

Forestil dig, at du er spærret inde i en bunker fra 2. verdenskrig. Forestil dig et pludseligt lysglimt, der blænder dig totalt. Temmelig ubehageligt, ikke? Forestil dig nu, at virkeligheden, da du endelig slipper ud igen, er meget, meget værre! For læsere af fantasy og dystopiske fortællinger, fra 10 år
Læs mere
  • Bog

Dag 0 - mørkehav