Vandrelyst: godt selskab på 15 danske ruter

24.06.22
Anbefalet af Jytta Eriksen

2 kendte danske damer, de tidligere politikere Ritt Bjerregaard og Christine Antorini, tager med denne bog vandrelystne (kvinder) med på tur – på 15 danske vandreruter, og med andre kvinder som selskab på turene.

At det er godt for vores helbred at vandre får vi tit at vide på alle platforme i dagens samfund, og dette, samt den kendsgerning at bogens forfattere selv er erfarne vandrere, danner udgangspunktet for forfatternes ønske om at dele glæden ved at vandre med bogens læsere.

Hver af de 15 vandreture indledes med en kortoversigt over ruten, samt detaljer, som er nyttige, hvis man følger i forfatternes fodspor og snører sine vandresko. Ligeledes præsenteres den omtalte vandreturs gæst & guide – og så er læseren med på tur!

Vandreturenes gæster & guider er læge Bente Klarlund Pedersen, journalist Anne Bohl, kommunalpolitiker Anne Jørgensen, direktør Anne Skovbro, minister Trine Bramsen, forfatter Elsebeth Egholm og iværksætter Marianne Isager, samt museumsinspektørerne Elsemarie Dam-Jensen og Anne Marie Ludvigsen – og med disse damer om bord kommer også et indgående kendskab til det landskab, der vandres i.

Ritt og Christine skiftes til at berette, både om, hvorfor netop denne tur er blevet udvalgt til at være en del af bogen, og om hvordan vandringen opleves på netop dén dags vandring – læseren er med helt inde i samtalerne mellem forfatterne, samtidig med at der vandres – et meget levende koncept, som gør oplevelsen til meget mere end en bog om at snøre skoene og gå ud ad døren! Alle små detaljer fra vandringen bringes op, både det sjove og det flotte på turen – men også det mindre sjove, lige fra vabler og ømme ben til manglende motivation og værdien af korpsånd og samhørigheden ved at tale hinanden op og gode!

Bogen indeholder et omfattende billedmateriale fra de forskellige ture, samt en pakkeliste til vandreture sidst i bogen.

Materialer
  • Bog

Vandrelyst : godt selskab på 15 danske ruter - inklusiv kort

Ritt Bjerregaard og Christine Antorini går på 15 danske vandreruter i selskab med andre kvinder. Bogen kan bruges af alle, der gerne vil vide mere om vandring eller ønsker selv at planlægge vandreture
Læs mere
  • Bog

Vandrelyst : godt selskab på 15 dansk...