Ulvegabet

Anne-Marie Vedsø Olesen: Vølvens vej - ulvegabet: roman

18.09.23
Anne-Marie Vedsø Olesen vækker aser, vaner og jætter til live og forvandler myterne til sine egne historier i Ulvegabet.

Efter magtskiftet i Himlinge, hor Roald har dræbt sin bror Kong Aslak med et forgiftet sværd, lykkes det den intrigante ypperstepræstinde at overbevise den nye konge om at forvise Snehild.

Snehild tilbringer vinteren hos en jægerfamilie i skovene udenfor Himlinge, og da foråret bryder frem, bryder Frenrisulven fri af sin lænke og drager hærgende gennem Sialand.

Efter Fenrisulven har dræbt mange i jægerfamilien, tager Snehild opgaven med at få den indfanget og lænket på ny på sig, og derfor drager hun afsted mod dværgenes underjordiske rige for at forsøge at få dem til at smede en ny og stærkere lænke.

Samtidig følger vi også krigerkvinden Berghild, der efter at have oplevet en altopslugende sorg, står over for at skulle tage en grusom hævn.

Ulvegabet er tredje bind i Anne-Marie Vedsø Olesens serie Vølvens Vej, og serien bliver kun bedre og mere spændende, og vi kommer vidt omkring i den nordiske mytologi. Snehild er forsat hovedpersonen, men der bliver også plads til sideløbende historier med Berghild, Sigga og Ørnen, som er kendte personer fra de foregående to bind.

Materialer
  • Bog

Vølvens vej - ulvegabet : roman

Fenrisulven er løs og hærger Midgård. Snehild drager mod dværgenes rige, Nidavellir, hvor en ny ulvelænke må smedes. Men dværgekongen Fafner har egne planer for Snehilds skæbne. Forrygende tredje bind i "Vølvens vej"-serien for alle læsere af storslået litteratur
Læs mere
  • Bog

Vølvens vej - ulvegabet : roman