Tonny Vorm: Postkort fra Californien – erindringsroman
Tonny Vorm: Postkort fra Californien – erindringsroman

Tonny Vorm: Postkort fra Californien – erindringsroman

26.11.20
Anbefalet på bibliotekets bogcafeer af bibliotekar Mette Quist – bogen er tilgængelig på eReolen som e-bog og lydbog.

Bogen er skrevet af den danske journalist og chefredaktør Tonny Vorm. Romanen tager sin begyndelse på en hyggelig familieferie i Thailand, hvor forfatteren var sammen med sin familie, når han altså ikke besøgte sin far, der boede i landet, for at tale med ham om hans liv, i det Tonny ville skrive en bog om denne mand, der aldrig rigtig var til stede i hans barndom.

Men under ferien får Tonnys søn pludselig ondt. Det bliver ikke bedre, da de kommer hjem. Senere bliver det konstateret at drengen har kræft. Så begynder kampen mod denne sygdom.

Under sygdomsforløbet tager Tonny hele tiden noter og tankerne farer afsted. Tankerne bliver til spørgsmål, der kun omhandler en ting: Hans far. Det var ikke meningen, han ville skrive om ham. Ikke nu, men spørgsmålene bliver ved med at presse sig på, hver gang han åbner sin notesbog for at skrive om sin søn. Hvorfor forlod hans far sine børn? Hvem var faren egentlig?

Bogen er meget speciel, da der er mange ting, som skal læses imellem linjerne, men gør jer selv den tjeneste at læse den. For unik det er den. 

Man kan finde et podcast på eReolen, hvor Tonny Vorm bliver interviewet omkring den gode far med udgangspunkt i hans selvbiografiske bog: Postkort fra Californien.

 

Materialer
  • Bog

Postkort fra Californien : erindringsroman

Af Tonny Vorm (2020)
Selvbiografisk roman om journalisten Tonny, der forsøger at skrive om sin ofte fraværende far. Det fører ham til adskillige lande i verden, hvor nye indsigter venter Tonny. Skriveprocessen bliver imidlertid afbrudt, da Tonnys søn får konstateret kræft
Læs mere
  • Bog

Postkort fra Californien : erindrings...

Af Tonny Vorm (2020)