Drengen i sneen
Drengen i sneen

Samuel Bjørk: Drengen i sneen

17.11.20
Anbefalet på bibliotekets bogcafeer af bibliotekar Anette Underlin

I denne tredje bog i rækken med makkerparret Holger Munch og Mia Krüger og deres særlige opklaringsenhed hos politiet står de overfor en skræmmende seriemorder. En meget uforudsigelig én af slagsen som tilsyneladende vælger sine ofre helt tilfældigt, så hvordan stopper man en morder når ingen kan forudse næste træk?

Munch og Krüger er et makkerpar med udfordringer. Holger Munch, kæderyger med udfordringer i familielivet, har indkaldt sin makker Mia Krüger, selv om hun egentlig er suspenderet fra tjeneste. Hun er psykisk ustabil og stadig i sorg efter tabet af sin tvillingsøster, hun er desuden meget sensitiv og kan se sammenhænge, som ingen andre kan få øje på.

Selve bogen har en kraftig opadgående spændingskurve, den er inddelt i små korte kapitler – så spændingen bevares og man skal lige læse et kapitel mere. Der er 79 kapitler på 400 sider og siderne vender sig selv.

Er du til det underholdende og hæsblæsende så læs også "Der hænger en engel alene i skoven” og ”Uglen dræber kun om natten”.

Materialer
  • Bog

Drengen i sneen : krimi

Af Samuel Bjørk (2020)
Krimi. Oslo rystes af en række iscenesatte seriemord. Politiets makkerpar Holger Munch og Mia Krüger får deres sag for, for hvad betyder de mange ledetråde, som morderen efterlader?
Læs mere
  • Bog

Drengen i sneen : krimi

Af Samuel Bjørk (2020)
  • Bog

Uglen dræber kun om natten : krimi

Af Samuel Bjørk (2016)
Krimi. En teenagepige findes myrdet i en skov. Hun ligger i et pentagram. På et leje af uglefjer. Efterforskningsholdet, anført af den erfarne Holger Munch, får travlt da de finder ud af, at der måske er en seriemorder på spil
Læs mere
  • Bog

Uglen dræber kun om natten : krimi

Af Samuel Bjørk (2016)
  • Bog

Der hænger en engel alene i skoven : krimi

Af Samuel Bjørk (2014)
Krimi. En seriemorder er løs i Norge og stjerneefterforskeren Mia Krüger planlægger sit eget selvmord. Før Holger Munch, politimand og kæderyger, kan komme til bunds i sagen, må han først få Mia på bedre tanker. Men ligene fortsætter med at dukke op og tiden begynder at løbe ud for "de gode"
Læs mere
  • Bog

Der hænger en engel alene i skoven : ...

Af Samuel Bjørk (2014)