Paul Cleave: Offer
Paul Cleave: Offer

Paul Cleave: Offer

27.11.20
Anbefalet af bibliotekar Mette Qiust. Bogen er tilgængelig på eReolen som e-bog og lydbog.

Offer er bog 2 i serien om Christchurch-snitteren, derfor er det vigtigt, at man begynder med bog 1: Det syvende mord, ellers kommer man helt skævt ind i bog 2.

I ”Det syvende mord” møder man Joe Middelton, som ikke er helt normal. Han ser sig selv som lidt af geni. Men det skjuler han ved at spille dum og får tilnavnet Slow Joe. Det gør det i hvert fald lettere at arbejde på politistationen som rengøringsassistent, og gør det nemmere at tilegne sig informationer om politiets sager. Det gælder om at have et forspring, især hvis man i virkeligheden er en morder. Endda kendt som den berygtede Christchurch-snitter, der voldtager og myrder kvinder, der umiddelbart ikke har nogen forbindelse til hinanden, og det sætter virkelig politiet på arbejde. Men nu gør Joe jo også et godt stykke arbejde med at stalke sine ofre, så han ved alt om dem, og han gør også sit til at fjerne sine spor. Men en aften møder han sin drømmekvinde Melissa.

Advarsel afslører lidt af handlingen i bog 2.

I ”Offer” er Joe kommet i fængsel og har med sine mord skabt vild debat om, der bør genindføres dødsstraf? Joe er dog ikke særlig bekymret. Han kan ikke huske, at han har myrdet nogen. Det kan han faktisk godt, men det behøver juryen jo ikke at vide. Så derfor er det for Joe ganske logisk: En jury kan da ikke dømme en mand for mord, han ikke kan huske at have begået. Det er i hvert fald, hvad han har overbevist sig selv om. Melissa, hans medskyldige, er stadig på fri fod, og hun har planlagt en dødsikker plan, der skal sikre, at Joe ikke når frem til retten.

En ret grotesk krimi, så er man klar på en malende beskrivelse af en seriemorders tanker, så kast jer endelig over denne, men husk at læse den første bog: ”Det syvende mord”.

Begge titler ”Det syvende mord” og ”Offer” kan findes som både e-bog og lydbog på eReolen.

Materialer
  • Bog

Offer

Af Paul Cleave (2020)
Krimi. Joe Middleton husker ikke at have slået nogen ihjel, og skal forsøge at overbevise psykiateren om, at han ikke kan dømmes som seriemorder. Det viser sig dog, at være den mindste af hans bekymringer
Læs mere
  • Bog

Offer

Af Paul Cleave (2020)