En romantisk og dramatisk fortælling

22.11.21
Anmeldt af Amalie Juul

I Papir prinsessen møder vi 17-årige Ella Harper, som er en pige der har oplevet mange ting i hende forholdsvis korte liv. Hun har så længe hun kan huske taget sig af hendes mor, som er syg. Morens sygdom gør, at Ella bliver nødt til at finde et lidt anderledes job, som stripper.
En dag bliver der vendt op og ned på hende liv, da den stenrige Callum Royal kommer og tilbyder hende penge og et sted at bo. Det er dog er det ikke helt så let at bo sammen med Callum og hans 5 sønner som alle er ”bad boys”.
Reed Royal har et vildt liv med massere af tempo, og kryber ind under Ellas hud. Hun ved godt at det ikke fører til noget, men han har bare en stærk tiltrækningskraft.

Mangler du en spændingsfyldt bog med masser af drama og romantik er dette bogen for dig. Papir prinsessen er skrevet sådan at man bare ikke kan lægge den fra sig igen. Man bliver suget helt ned i Ella og Royal-brødrenes verden.
Den tension der er mellem Ella og Reed er mega spændende at følge med i. For den er så uforudsigelig at man kun kan vide hvad der sker ved at læse en side mere.
Personlig elsker jeg den måde bogen slutter på. Jeg kan godt lide at den kæmpe cliffhanger, som bogen slutter med, gør at man med det samme låner den næste bog i serien, fordi man bare ikke kan lade være.
Handlingen i bogen er heller ikke kedelig som den nogen gange er i romantiske bøger. Der er massere af magtspil, drama, penge og grænser der overskrides.
Papir prinsessen handler mest om Ella og Reeds forhold, det er først i de næste bøger at spændingen og mysterierne træder tydeligt frem.
Inden man låner bogen, skal man dog være opmærksom på at den nok ikke er til nogen under 15.

Papir prinsessen indgår i bogserien Royals, som består af 5 bøger hvor vi følger Ella og de 5 Royal-brødre.
Den er skrevet af Erin Watt som er et forfatternavn brugt af Elle Kennedy og Jen Frederic. De har sammen haft succes med flere bøgen sammen og hver for sig.
Min erfaring med Elle Kennedy er god. Hun har skrevet Off-campus og Briar serierne som er sports-romance, i ishockey verdenen. De bøger er også super gode. Så den anbefaling er hermed givet videre.

Materialer
  • Bog

Papirprinsessen

Af Erin Watt (2017)
17-årige Ella har mistet sin mor. Hun lever som stripper, indtil den mystiske og stenrige Callum Royal dukker op og tilbyder at være hendes værge. Til gengæld skal hun acceptere ham og hans fem sønner. En opgave der viser sig sværere end først antaget
Læs mere
  • Bog

Papirprinsessen

Af Erin Watt (2017)