elskede huse

Elskede huse

30.09.19
En LÆKKER bog. Det er lige hvad ”Elskede huse” er

En LÆKKER bog. Det er lige hvad ”Elskede huse” er – både, hvis man virkelig ELSKER gamle huse, selvfølgelig, men også hvis man står med et ældre hus, der trænger til en opfriskende make-over, eller hvis man står for at skulle bygge helt nyt hus, er der faktisk en lang række detaljer og gode ideer at finde i denne digre coffe-table book. Det gælder både mht. valg af kvalitets-materialer og vedligeholdelse ud fra god håndværksmæssig skik, alt byggende på en lang og stolt dansk bygningstradition.

Bogen er inspirerende og med masser af smukke fotos. Den beskriver en række fredede ældre, danske huse, herunder by- og landhuse, højskoler og herregårde samt viser, hvordan mennesker passer godt på dem og tilpasser dem nutidens funktioner.

Fotografen Suste Bonnén har været Danmark rundt og fotograferet perlerne, 45 stk i alt, udvendigt og indvendigt, og Loise Svanholm har gennem en velskrevet og letlæst tekst portrætteret de mennesker, som elsker husene og behandler dem derefter.

Er man så heldig selv at bo i et ældre hus er der så megen inspiration at hente, at man da absolut også lige må på biblioteket og låne ”Gør det selv i gamle huse” (Flemming Rasmussen, 2006).

Anbefalet af Inge Nørmølle

Materialer
  • Bog

Elskede huse : de bevarer Danmark

Fotografen Suste Bonnén og forfatteren Louise Svanholm har rejst rundt i hele Danmark, hvor de har fotograferet og skrevet om 45 fredede huse. Der er små og store byhuse, herregårde, højskoler og andre karakteristiske og forskelligartede bygninger. Med oversigtskort og fredningsbeskrivelser
Læs mere
  • Bog

Elskede huse : de bevarer Danmark