Nye krimier november 2023

14.11.23
Mange gode krimier - reserver dem med det samme

Vi starter med nyeste fra Jussi Adler-Olsen: 7m2 med lås. Sidste bind i serien om Carl Mørk og resten af Afdeling Q.Carl Mørk er blevet anklaget for at være del i sagen omkring sømpistolmordet. Han ryger i fængsel og det er kun afdeling q der kan rense hans navn. Så Assad, Rosa og Gordon får travlt med det samtidig med at nogle i politiet ønsker Carl Mørk i fængsel. Hæsblæsende afslutning på denne populære serie.

Næste bog foregår i det Østjyske. Elsebeth Egholm: Røde linjer. Historien starter med at en 19-årig kvinde findes myrdet ved den lokale Stubbe sø.

Dicte er tilbage og hun rodes uforvarende ind i mordene da hun bliver opsøgt af en døende mand til en reception.Han stikker hende en seddel i hånden, hvorefter han udånder. Dictes datter er med til receptionen og hendes mand Aziz kommer på sagen sammen med Wagner. Egholm har mange læsere og denne gang vil de heller ikke bliver skuffede.

Vi slutter denne måneds rundtur af i det svenske hvor Camilla Läckberg: Mirage endelig er tilgængelig, tredje bind hun har skrevet i samarbejde med Fexeus. Det er op mod jul i Stokholm og justitsministeren trues på livet. Samtidig med dette findes efterladenskaberne af en efterlyst forretningsmand. Herefter sker flere mord og Mina føler sig nødsaget til at kontakte mentalisten Vincent der kan hjælpe gruppen i den rigtige retning og måske opklare sammenhængen mellem mordene og den truede justitsminister.

Månedens resterende krimier er :

De danske:

Thomas Helle: Fatale forbindelser

Janet Jarndorf: Slagkraft

Jacob Ege Hinchely og Elias Eliot

Sofie Lassen-Kahlke: Adams arv

Louise Jensby: De tre tavler

Susanne Staun: Forræderne i Litauen

Mogens Wentzel Andreasen: Hemmelig krig

Jacob Mohr Ernst: Adler og Carter-organisationen

Jesper Marcussen: Mørkets ansigt

Jacob Buurgaard: Den rullende detektiv

 

De svenske:

Alex Ahndoril: Jeg skal finde nøglen

Håkan Nesser: Der kom et brev fra München

Marianne Cedervall: Det forladte hus

 

De engelske:

Kate Rhodes: Tidevandets suk

Joy Ellis: Fangerne på marsken

 

Den finske:

Max Seeck: De efterladtes ø

 

Den amerikanske:

John Andes: En huspassers eventyr

 

Den norske:

Kåre Raake: Dybet

 

Den tyske:

Tim Sullivan: Patienten

 

 

 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.