Nye krimier maj 2024

03.05.24
Foråret er kommet og det har taget flere nye krimier under armen. Husk de kan alle bestilles straks

Maj måned er her og lån af mange nyudgivne krimier er en mulighed

Vi har som vanen byder os givet tre bøger fra maj et par ord med på vejen.

Vi starter i det danske hvor Leif Davidsen er her med "I skyggen af krigen"

Peter Bojden er flyttet til Malaga, efter en turbolent tid i PET, hvor han til sidtt bliver nødt til at tage sit gode tøj og gå. I Malaga bliver han opsøgt af PETs nye chef, der opfordrer ham til at komme tilbage til København og redde trådene ud i straffesagen om hans gamle ven Kasper Bork. Peter starter egen opklaring, der fører ham til Japan og Berlin. Denne bog er en typisk spændingsbog fra Davidsen. Vi føres ind i det politiske spegede spil, som der altid er til overflod i Davidsens spændingsbøger. Som altid ern velskrevet bog som der helt sikkert er masser af læsere til.

Næste bog i rækken er fra det svenske hvor Johanne Mo: Espeløvet netop er udkommet. Dette er fjerde bind i serien om Hanne Duncker. Handlingen foregår i det sydøstlige Sverige omkring Øland. Hannas bedste veninde Ingrid finder manden myrdet og for at komme til bunds i denne sag søger politiet hjælp hos Ingrid, der kender til mandens brogede fortid. Samtidig kører retssagen involverende Hannahs far, hvor der er mulighed for en 100 procents renselse af faderens navn. Endnu en velskrevet krimi i den svenske serie fra Kalmar-området.

Sidste bog i denne omgang er også dansk - med handling i det skotske. Julie Hastrup har begået "Fremmed" - 10. bind i serien om Rebekka Holm. Rebekka er sendt på ufrivillig ferie i det skotske, hvor hun i flyet møder barnebarnet til dne kendte kunstner Estrid Mørk. Denne kunstner er fundet død i hendes eget hus - politiet lukker hurtigt sagen og kalder det selvmord. Rebekka er hurtigt ret sikker på at der ikke er tale om selvmord. Der kigges på fortiden og høres skrøner om det lille hus¨historie og selvfølgelig ender det med en proces hvor Rebekka lige så stille opklarer sagen.Romanen er velskrevet og personerne er interessante - Stadig førende på det danske krimimarked.

De resterende nye titler er:

De danske:

Per Jacobsen: Roses historie

Morten Remar: Kvinden under jorden

Thomas C Krohn : Hævnen fra Irland

Morten Hesseldahl: Absalon

Tania Clausager: Levende død

Anne Mette Kirk: Senfølger

Steen BJ: Drabelig stalking og Dødstrekanterne

Klaus Nørgaard Jørgensen: Grænseløber

Walther Rebernik: Guds bøddel

Claus Frimodt: Mikkelsdag

Bo Jensen: kilderne i Samburu

Rune Nøhr: Et spil for tabere

 

De engelske:

Matthew Blake: Anna O

EC: Døden i auktionshuset

Ann Cleeves: Mord efter bogen

Joy Ellis: Begravet på marsken

 

De svenske:

Christoffer Carlsson: Levende og døde

Anders De La Motte: Glasmanden

Mohlin og Nyström: Den tavse fugl

Lina Areklew: Af skam

 

Den australske:

Nicole Trope: Sandheden om ulykken

 

Den canadiske:

Nita Prose: Den mystiske gæst

 

HUSK DE KAN ALLE BESTILLES NU 

 

 

 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.