Nye krimier februar 2023

09.02.23
Ney fristelser på krimifronten. Vi giver tre nye svenske et par ord med på vejen

Vi starter med nyeste Anna Jansson: Mit hjerte er dit. Maria Wern, kriminalinspektør, leder desperat efter forsvunden kvinde, der har desperat brug for daglig medicinering. Meget tyder på at hun ikke er forsvundet med egen fri vilje. Samtidig kæmper kollegas datter desperat med brug for et nyt hjerte for at overleve, og dennes mor skyr ingen midler for at frembringe et sådant. Sagerne har en sammenhæng og Maria Wern konkluderer at hun hele tiden er et skridt bagefter. Hun sætter tempoet op for at nå på omgangshøjde med forbryderen og dermed stoppe galskaben. Næste svenske bidrag er 7. bind i føljetonen omkring Lisbeth Salander og Michael Blomqvist. Karin Smirnoff : "Havørnens skrig". Hun går i store fodspor efter Stieg Larsson og David Lagercrantz, men fører historien videre i fin stil, med små nuanceforskelle som på ingen måde ødelægger læseglæden. Vi er havnet i bind 7 - handlingen er flyttet til det nordlige Sverige, hvor store firmaer med urent mel i posen kæmper om landområder og naturens ressourcer. Lisbeth Salander og Michael Blomkvist er i Nordsverige og de sætter ind i det beskidte spil der foregår blandt de kriminelle. Fantastisk stemning og tempo , underholdningen er i top.

Sidst men ikke mindst møder vi Stefan Ahnhem: "En helt anden historie" Selvstændig krimi der sættes igang med mordet på en kendt livsstilsekspert. Sagen bliver givet til efterforsker Malin Rehnberg , skuepladsen er Stokholm.Da hun får afhændet to andre sager, tager opklaringen fart. Mange ubekendte i opklaringen men et andet mord og en stalker set flere mistænkelige steder sætter gang i tankevirksomheden og dermed opklaringen i denne glimrende svenske krimi.

Andre krimier der udkommer i februar:

Husk de kan bestilles straks

De danske:

Niels Krause-Kjær: Nedsmeltning

Tine Gudrun: Dukkesamleren

Frank Jensen: Den russiske kodemand

Linda Lassen: Den skyldige

Morten Buschmann: Vi er virkeligheden

Hans-Willy Bautz: Den hængte i labyrinten og Kunstrøveriet på Fuglsang.

Britt Nørbak:Missionen

Heidi Amsinck: Pigen på billedet

 

De svenske:

Mohlin og Nyström: Det sidste liv

Simon Haggström: I skyggen

 

Den australske:

Alex Finlay: Efter lukketid

 

Den norske: 

Randi Fuglehaug: Tonedød

 

Den franske:

Cabanes Manchette: Nada

 

Den engelske:

Claire Mackintosh: Mordet ved Mirror Lake

 
1 Start 2 Komplet

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.