Nye krimier august 2023

14.08.23
Masser af nye krimier til de læselystne

Tess Gerritsen:Lyt til mig

Rizzoli & Isles-serien er elsket blandt mange,

Jane Rizzoli og retsmedicineren Maura Isles fra Boston Politi står foran opklaringen af et tilsyneladende meningsløst mord. Sofia Suarez er den myrdede der tilsyneladende var en yderst vellidt sygeplejerske. Men efter at have skrabt lidt i jorden opdages flere ting i de sidste uger af Sofias liv. Opkald til hemmelige numre  - hvad havde hun gang i ?

Efter nogle dage kædes Sofia sammen med et andet offer der blev kørt ihjel et par måneder tidligere. Så skal morderen findes men det viser sig ikke at være så nemt – måske går personen rundt meget tæt på?

Lars Kjædegaards roman "Dommeren i Helsingør" er en dramatisk fortælling om forbrydelse og kærlighed i Helsingørs over- og underverden. Hovedpersonen er gymnasiestudenten Søren Madsen, som vokser op i Helsingør og opfordres til at gå juravejen. Han møder i tiden efter studentereksamen en kvinde Anna – som opholder sig i helt andre kredse end Søren har gjort.

Vi får et indblik i den kriminelle underverden i Helsingør i denne livsskildring af Søren – i alt 5 bind.

Karin Slaughter er sidste skud på august måneds stamme. Siden den aften er seneste oversættelse fra den krimiskrivende sværvægter fra USA. Vi møder Sara i hendes spæde ungdom hvor hun bliver udsat for et slemt overgreb. Efter behandling og årenes gang møder vi hende igen som en succesfuld læge som har fundet et overskud igen til at hjælpe andre. En aften på vagt møder hun en ung kvinde som også har været udsat for et overgreb. Politiet sætter Will Trent på opklaringen og ret snart står det klart at der er mange ligheder mellem de to overfald med mange år imellem. Sandheden skal frem – men kan det blive farligt for Sara?

Deerudover har vi mange andre nye krimier der kan bestilles straks:

De danske:

Jesper Agermose Bæksted: Dem han efterlod

Degnbol og Winther : Den tavse frisør

Lotte Petri og Hans Petter Hougen: Nomaden

Lindholm og Zornig: Heksejagt

 

De engelske:

MW Craven: Botanikeren

Joy Ellis: Marskens mysterier

Mick Herron: Spionernes himmel

Jane Harper: Eksil

Rosemary Shrager: Døden i desserten

Kat Ailes: Detektiver på barsel

 

De svenske:

Kamilla Oresvärd : Skamløkken

Kamilla Oresvärd: Vinterstrømmen

Christina Larsson: Silhuetten

Christina Larsson: Du slipper ikke

Marianne Cedervall: Med døden til følge

 

De amerikanske:

Rachel Hawkins: Villaen

Harlan Coben: Du lever

 

Den New Zealandske:

Paul Cleave: Den dræbende time

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.