skrevet i blod

Nye krimier August 2020

03.08.20
Sommeren går på hæld. Krimiudgivelserne starter så småt op igen her er et udbud af de udgivelser der kommer i august.

Masser af nye krimier til det læsende folk. Find krimigenet frem og tag for dig af retterne - her er nogle anbefalinger.

Vi starter i Usa med Karin Slaughter: De tavse kvinder. Vi er i Grant County, mellem Spokane og Seattle, i det nordvestlige USA. En kvinde løber bekymringsfrit en tur i naturområet, men her lurer et sygt menneske på en mulighed for at forgribe sig på kvinderne fysisk. Politiet sættes på sagen og sagen opklares efter flere måneder så man igen kan ånde lettet ud i dette område. Men omkring 10 år senere sker det hele igen med samme fremgangsmåde og Politiefterforsker Will Trent samt Sara Linton bliver sat på sagen. De finder ret hurtigt ud af at de skal handle hurtigt hvis ikke han skal forgribe sig på endnu en kvinde. En fantastisk krimi i rigtig Slaughter-stil.

Vi bevæger os til Sverige hvor Helene Tursten: Snefald er blevet udgivet.

Embla Nystrøm er på ferie i det nordlige Dalsland. Her bliver hun kontaktet af en onkel der har fundet en afdød mand i en af de hytter han udlejer. Den myrdede viser sig at være en meget berygtet bandeleder, som var under mistanke for at have bortført Emblas veninde, 14 år tidligere. Sagen udvikler sig hurtigt da flere bandemedlemmer findes myrdes i området og Embla kobler sig på sagen i håb om at finde morderen samt evt finde ud af hvad der skete med veninden 14 år tidligere. Rigtig god svensk krimi.

Endelig slutter vi turen i Danmark med Anna Ekberg: På date med en morder. Ibens søster er forsvundet for næsten et år siden, og da politiet ikke er kommet ret langt i efterforskningen, vælger Iben at tage sagen i egen hånd. Hun konkluderer at søsteren rimeligt sikker har mødt morderen gennem en dating app. Hun bevæger sig selv ind i datinuniverset vel vidende at det kan koste hende ægteskabet og i sidste ende livet. Endnu en meget medrivende krimi fra makkerparet bag Anna Ekberg.

Derudover er der yderligere nogle fine udgivelser vi gerne vil anbefale - bestil dem straks i formularen længere nede, og kom forrest i reserveringskøen.

De danske:

Ole Møller : Anah

Tom Oxager: Stormstyrke

Torben Magnild Husum: Thuleingulariteten

Kent Langkjær: Deroute

Nete Krøll: Uniformen

Randi Kjeldsen: Frygtens kælder

De engelske:

Simon Kernick : Dø alene

Sharon Bolton: Giftblanderen

Sophie Hannah: Rivalen

Den amerikanske:

Gretchen McNeil: Seetmord

Den brasilianske :

Chris Carter : Skrevet i blod

Den norske:

Heine Bakkeid : Vi skal ikke vågne

Den svenske :

Anders De La Motte : Vinterild

Den tyske

Annelie Wendeberg: Djævelens grin

God fornøjelse bestil så mange du har lyst.