Mød Snefrid på Fjerritslev bibliotek

22.01.18
Har dit barn svært ved at læse? De næste par tirsdage, kan man komme på Fjerritslev bibliotek og møde læsehunden Snefrid og læsehundefører Marianne. I kan kende Snefrid på hendes lilla halstørklæde.

text-align:justify">Info: En læsehund er en venlig og børneglad hund, der motiverer børn til at læse ved at lytte tålmodigt og interesseret til alverdens historier. En læsehund hverken dømmer eller retter på barnet men tilbyder roen og nærværet, der skaber tryghed og tillid hos barnet.

text-align:justify"> color:#333333">En læsehund er med til at skabe en positiv og anderledes læseoplevelse og resultatet er øget læselyst og selvtillid.

text-align:justify"> color:#333333">

Fjerritslev Bibliotek -

Når vi for alvor går i gang laver vi en lille hundehyggekrog.

Tirsdage hvor du kan møde læsehunden Snefrid kl.14.30

23.Januar
06.Februar

13.Februar

20.Februar

Læseteamet Snefrid starter først med oplæsning tirsdag 20.marts kl.14.30-16.30 og kræver tilmelding.

Målgruppe:   Børn der har svært ved læsning

Tilmelding:

Hvis dette kunne være noget for dit barn så kontakt Fjerritslev bibliotek:

På tlf. 7257 8503 eller send en mail til Mette Quist: meq@jammerbugt.dk

text-align:justify"> color:#333333">