bibpose

Bogposer to go

07.04.20
Jammerbugt Bibliotekerne leverer stadig bogposer på din adresse. Vi leverer en pose bøger, som vi har pakket til dig efter dine ønsker.

Vi disponerer p.t. kun over de bøger, som står på Jammerbugt Bibliotekernes hylder, derfor er det desværre ikke muligt at bestille konkrete titler, og det er heller ikke muligt at få skaffet bøger hjem fra andre afdelinger/ biblioteker. Til gengæld kan du ønske bøger i bestemte genrer (se nedenstående formular, som skal udfyldes).

For at bestille en Bogpose to go skal du være oprettet som bruger på Jammerbugt Bibliotekerne.

Bøgerne i posen skal ikke afleveres, før Jammerbugt Bibliotekerne igen har åbent for offentligheden. Vi har på forhånd sat en afleveringsdato, som ligger 6 uger frem.

Hvis du er studerende og har brug for materiale til en opgave, vil vi kun i begrænset omfang kunne hjælpe dig, idet vi som sagt ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker, så i stedet henviser vi til www.biblioteksvagten.dk

Din Bogpose to go sættes foran din dør, således at der ikke er fysisk kontakt mellem modtager og personale.

Vær opmærksom på, at vi IKKE tager imod bøger retur, når vi afleverer din Bogpose to go. Alle de bøger, du har lånt fra Jammerbugt Bibliotekerne, skal først afleveres, når vi igen åbner bibliotekerne for offentligheden.

Jammerbugt Bibliotekerne følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne og sikkerhed. Personalet spritter hænder af mellem hver pakning, og vi afspritter jævnligt vores arbejdsstationer. Ved håndtering af bøger til poserne bærer personalet handsker.

DET ER VIGTIGT VED UDFYLDELSE AF FORMULAR AT DER STÅR NOGET I ALLE FELTER - ER FELTET DIG LIGEGYLDIGT SKRIVER DU BARE DIT FORNAVN DERI - ELLERS KAN DEN IKKE AFSENDES.