April måneds nye krimier 2023

07.04.23
Nye krimier til os med hang til krimier - Der kan bestilles med det samme

Efter en måned med rigtig mange krimier, kommer der nu en måned med knap så mange. Vi starter i England, hvor Andrew og Lee Child "Ingen plan B" udkommer.

Ingen er vel i tvivl om, at når bøger handler om Jack Reacher, er det lig med spænding på aller øverste hylde. En kvinde begår højst sandsynligt selvmord - men Reacher har set det og er sikker på det var mord. Han havde været vidne til et mord, der involverede meget magtfulde personer, så for at undgå repressalier er det vigtigt at få opklaret sagen hurtigt. En pageturner som man ikke lægger fra sig før den er læst.

Vi fortsætter til det svenske hvor Maria Adolfsson: "Uvejr" er udkommet. Dette er 5. bind i serien om øgruppen Doggerland. To unge mennesker findes dræbt og på trods af dennes barselorlov sættes Karen Eiken Hornby på sagen sammen med den tilknappede Astrid Nielsen. I kapløb med tiden skal mordene opklares, før flere bliver begået. Velskrivende nyere svensk krimiforfatter, der allerede nu er oversat til 18 sprog.

Vi bliver i Sverige, hvor Håkan Nesser udgiver: "En fremmed banker på din dør". Vi er i Maardam, hvor der bankes på en dør hos Judith Miller. Dette bank får masser af følger for resten af Judiths liv. Politikommissæren prøver at opklare de forskellige sager i det lille samfund, men er der i virkeligheden sager, der ville være bedre uløst? Lidt speciel krimiudgivelse fra Nesser, da der i bogen er hele tre krimier: Beundring, Bodsøvelse og En fremmed banker på din dør. Både sproget og historierne er i top.

Derudover er der følgende nye krimier:

De danske

Steen Langstrup: Frygt fabrik fælde

Claus Due: Vandaben

De amerikanske

Linwood Barclay: En efter en

Robert Pobi: Under pres

Den engelske

LJ Ross : Liget i muren

Den australske

CT Mitcheld: Mordmysteriet

 

HUSK DE KAN BESTILLES NU

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.