Udforsk rummet
udforsk rummet

Udforsk rummet med Ian Graham

07.11.16
Denne omfattende og rigt illustrerede guide om rummet tager læseren med fra Jorden og vores solsystem ud til fjerne galakser.

Udforsk rummet - anmeldt af bibliotekaren Jytta Eriksen

Bogen fortæller om planeterne og stjernerne i vores eget solsystem, og tager læseren med på rejse i rummet i beskrivelsen af de vigtigste rumrejser og månerejserne.

Med seks innovative og farverige fold-ud-sider, fascinerende fotografier og detaljeret grafik, giver bogen en enestående indsigt i rummet og den teknologi, der anvendes til at udforske det. 

Det kortlægges hvordan mennesker er rejst ud i rummet, og hvilke opdagelser der er gjort derude.

I et stort dobbeltopslag lærer læseren at finde stjernebilleder på himlen, og der viderebringes viden om, hvad stjernerne er lavet af.

I bogen finder læseren bla. viden om, hvor gammel månen er, hvor mange nationer, der har været med til at bygge den internationale rumstation ISS, hvad en rumdragt er lavet af, osv.

En flot bog om rummet omkring os, med mange faktabokse på hvert opslag, fold-ud-sider og slide-effekter, der kan ”skrælle” lag af emnet, fx en rumdragt eller rumfærgen. Der ligger megen læring i bogen, og den spændende opbygning vil gøre bogen til et hit i målgruppen.

Udførligt register bagest i bogen.

Oplæsning fra 7 år – og selvlæsning fra ca 10 år.

Materialer
  • Bog

Udforsk rummet

Af Ian Graham (2015)
Læs mere
  • Bog

Udforsk rummet

Af Ian Graham (2015)