Strik din egen julesweater: 24 flotte decembermodeller
Strik din egen julesweater: 24 flotte decembermodeller

Strik din egen julesweater: 24 flotte decembermodeller

18.11.19
Anbefalet af bibliotekar Randi Buje

Mange kender dem sikkert fra engelske og amerikanske film, julesweatrene, hvem husker ikke Mark Darcy’s fra Bridget Jones dagbog?

Julesweatrene er også ved at vinde indpas i Danmark og kan efterhånden købes mange steder til både børn og voksne, men hvorfor ikke strikke din egen?

I Strik din egen julesweater får du opskrifter på primært julesweatre, men også juleslips, julestrømper, julebabysmækbukser og endda en enkelt hundejulesweater. Der er mange varianter fra den mere afdæmpede Snemand Frost-sweater i hvid med snemandsansigt over Rudolf-sweateren med fuldt rensdyrmotiv til den fine Kalendersweater med plads til at montere 24 kalendergaver på maven.

Der er mange sjove opskrifter, og julestemningen er i top, og hvis man ikke kan strikke, så får man lyst til at lære det. Bogen er flot illustreret med helsidesfoto af hver opskrift. Der er strikkeopskrifter i forskellige sværhedsgrader, men bogen egner sig bedst til let øvede og op.

Strik din egen julesweater er skrevet af den norske designer Siv Dyvik i samarbejde med Østre Aker Husflidslag. 

Materialer
  • Bog

Strik din egen julesweater : 24 flotte decembermodeller

Af Siv Dyvik (2019)
Strikkeopskrifter med julemotiver, primært sweatre, men også strømper, huer, baby-romper, hundetrøje og meget mere. For let øvede
Læs mere
  • Bog

Strik din egen julesweater : 24 flott...

Af Siv Dyvik (2019)