Anna og det franske kys
Anna og det franske kys

Stephanie Perkins: Anna og det franske kys

24.10.19
Ansbefalet af praktikant Liv Overbye

Anna bor i Atlanta i USA lige indtil hendes far beslutter at sende hende på kostskole i Frankrig. Anna kan slet ikke et ord på fransk og bliver sat på prøve, da hun starter på skolen. Anna støder undervejs på nogle nye udfordringer, helt nye oplevelser og måske finder hun kærligheden.

Anna og det franske kys er en skøn bog, den indeholder alt det, en god bog nu skal have. Der er både drama, veninde problemer og kærlighed i denne bog. Handlingen er spændende, luften er fyld med romantik. Jeg elsker de forskellige karakterer der optræder i bogen, bogen bliver beskrevet helt ned i de små detaljer. Der blev lagt masser følelser i teksten ja selv stemning i fortællingen kan mærkes. Jeg synes personligt denne bog kan læses af næsten alle aldre. Bogen er charmende, du får et godt indblik i miljøet, som Anna befinder sig i. Det er helt klart en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst, jeg kan relatere til mange af de følelser og tanker i denne bog. Man bliver helt opslugt af bogen, så snart du begynder at læse den. Hvis du er til romantiske bøger, så vil jeg varmt anbefale denne bog til dig. Bogen er en del af serie, men kan sagtens læses separat. Stephanie Perkins er en enormt dygtig forfatter og skriver så godt, hun har også skrevet; Lola og naboens søn og Isla og jagten på lykke, som er med i samme bogserie som Anna og det franske kys. Anna og det franske kys kan i hvert fald læses mange gange. Jeg vil helt klart give bogen 5/5 stjerner.

Materialer
  • Bog

Anna og det franske kys

Amerikanske Anna kan ikke et ord fransk, da hendes far ud af det blå sender hende på kostskole i Paris. Mødet med den charmerende og flotte St. Clair får Annas følelser til at vokse men er de blot venner?
Læs mere
  • Bog

Anna og det franske kys