Allerbedste Molly og den nye skole
Allerbedste Molly og den nye skole

Sabine Lemire: Allerbedste Molly og den nye skole

18.02.21
Anbefalet af bibliotekar Anna Kristensen

Bogen er 1. del i en helt ny serie for de 7-10-årige piger. Bogen kan også bruges til oplæsning.

Molly er lidt usikker på alting lige nu. Skal hun være læge som sin far eller måske hellere dyrlæge? Men det allerværste er, at hun skal skifte skole, og så ser hun jo ikke bedsteveninden Ellen hver dag, kun én gang om ugen, når de begge går til dans.

Molly har en lillebror, som hedder Mingus. For det mest er han ret irriterende

På den nye skole kommer Molly desværre med det samme lidt galt afsted. Hun får en bold lige i maven, og bagefter kommer hun til at låse sig selv inde på skolens toilet. Det er især træls, fordi der altid er lidt ulækkert på skolens toiletter.

Heldigvis er der flinke lærere på den nye skole, og så er der en sød pige i klassen, som hedder Lily og som har helt hvidt hår og er god til at klatre og spille bold.

Måske kan Molly blive veninde med Lily? Og måske er det hele ikke så slemt – tænk hvis nu man kan være bedsteveninde med både Lily og Ellen…

Materialer
  • Bog

Allerbedste Molly - og den nye skole

Af Sabine Lemire (2020)
Molly skal starte på en ny skole og savner sin bedste veninde. Skolen er så stor, at hun farer vild, og alle de andre har sikkert allerede en at lege med. Første bind i serie om veninder, skolen og en irriterende familie. For alle mellem 7 og 10 år. Kan læses selv fra 9 år
Læs mere
  • Bog

Allerbedste Molly - og den nye skole

Af Sabine Lemire (2020)