De døde fra havet
De døde fra havet

Nicole Boyle Rødtnes: De døde fra havet

02.06.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

En farlig zombie-virus bryder ud, og vi følger en familie, som forhåbentlig kan overleve og finde sammen i denne nye og farlige verden. 2 bøger for 8-12-årige.

Der er udkommet de 2 første bøger i forfatterens nye serie "Zombie-hospitalet". Handlingen foregår under det samme zombie-udbrud som hendes øvrige zombie-serier, som begyndte med "Zombie-jæger". I det 1. bind "De døde fra havet" møder vi Oliver som er indlagt på et hospital, samt hans søster Sarah og deres forældre, der er på vej på ferie i et sommerhus. Efter en mystisk ulykke på et krydstogtskib rammer den farlige zombie-virus landet. Smitten spreder sig meget hurtigt, og Sarah og hendes forældre dropper sommerhuset og kører mod det hospital, hvor Oliver befinder sig. Imellem tiden fortæller de i radioen, at de syge mennesker fra krydstogtskibet bliver kørt til Lillerød hospital, hvor Oliver også er indlagt. På vej hen til hospitalet for at hente Oliver bliver Sarah og hendes forældre overfaldet af en zombie og moren bliver bidt i halsen. I 2. bind "De dødes verden" har Oliver forskanset sig på hospitalet med et par af sine venner, men de indser snart, at de ikke kan blive der for evigt og beslutter sig for at forsøge at nå frem til en sikker camp. Imens er Sarah og hendes far også på vej mod en camp, men mon der er mere sikkert dér?

Det er endnu et par fine titler i forfatterens zombie-univers. Det er letlæste bøger som gode for dem, der er bidt af zombie-genren.

Materialer
Nicole Boyle Rødtnes: De døde fra havet : en zombie-jæger historie
  • Bog

De døde fra havet : en zombie-jæger historie

Et forulykket krydstogtskib bringer de levende døde til landet, og Sarah og hendes bror Oliver forsøger at overleve mens smitten hærger
Læs mere
  • Bog

De døde fra havet : en zombie-jæger h...

Nicole Boyle Rødtnes: De dødes verden : en zombie-jæger historie
  • Bog

De dødes verden : en zombie-jæger historie

Zombie-smitten er løbet løbsk, og både Sarah og Oliver forsøger at komme i sikkerhed i en camp med bevæbnede soldater. Men har de tid nok?
Læs mere
  • Bog

De dødes verden : en zombie-jæger his...