mørkeræd

Mørkeræd – Krathulhu af Carina Evytt

25.05.20
Mørkeræd? Læs et godt gys

Hvad har sagnblæksprutten, Kraken, og den mystiske gud, Cthulhu, til fælles? De har åbenbart fået et barn sammen. En kæmpe blæksprutteved navn Krathulhu. Hun er efter sin mors, Krakens, død på jagt efter sin far Cthulhu og i sin jagt er hun endt i de danske farvande.
I mellem tiden er de to fjortenårige drenge, Daniel og Mikkel på ferie i Jylland sammen med deres mødre. Daniel og Mikkel går i skole sammen og til Daniels store overraskelse er hans mor nu i et lesbisk for med Mikkels mor. Det har han lidt svært ved at acceptere og Daniels forhold til Mikkel er også lidt anstrengt. En dag møder drengene den smukke Nicole og Daniel forelsker sig straks i hende, men hvem er Nicole egentlig? Drengenes møde med Nicole sender dem ud på en vild rejse, hvor de møder kæmpe blæksprutter og en mystisk gud, finder ud af, at det er ok med en mor i et lesbisk forhold og at man kan klare alt, bare man har en god ven. Bogen byder både på sjov, spænding og kærlighed.
Mørkeræd-serien er for alle børn og unge der godt kan lide at gyse.

Materialer
  • Bog

Mørkeræd - krathulhu

Af Carina Evytt (2019)
På en sommerferie møder de 14-årige drenge Daniel og Mikkel den lækre Nicole, der hvirvler dem ind i nogle mystiske oplevelser med uhyggelige sagnuhyrer, som spreder død og ødelæggelse
Læs mere
  • Bog

Mørkeræd - krathulhu

Af Carina Evytt (2019)