kogebog let at lave - godt at spise
Let at lave - Godt at spise

Let at lave - Godt at spise

28.11.16
Let at lave - Godt at spise er skrevet af Lene Djuphammar og Pernilla Rönnlid. Denne kogebog er for alle dem som ikke er en ørn i køkkenet, men kan og vil gerne prøve noget anderledes mad end det man altid ender med at stå og lave i hverdagen.

Inden man kaster sig ud i at lave noget fra denne kogebog er det en god ide at tjekke ingredienslisten om man har det man skal bruge f.eks. Citrongræs er ikke noget vi alle har stående. Man kan finde de fleste ingredienserne fra listen i de almindelige dagligvares butikker, men når man så først har det hele så er opskrifterne lette at gå til og de flotte billeder af maden får ens mave til at knurre.

Bogen har dog sin egen ide om hvor mange portioner, der er til en enkelt person, så det kan være en ide at dobbelt op efter behov, eller tilføje f.eks. mere kød i opskriften, især hvis man skal have gæster.

En ting er i hvert fald sikkert, du får dækket dit grønsags behov, så du skal ikke være bange for ikke at få bugt med de grøntsager du får købt ind. Der er selvfølgelig også noget til de der må løbe ud af døren f.eks. smoothies og noget sødt til dem med en sød tand stadig på den sunde måde, selvom nogen af dem er en klistret affære. Indeholder også diverse opskrifter på salater, fisk osv. 

Opskriften på Ramen kan varmt anbefales, selvom den ikke kom til at ligne det billede der var bogen, da vi derhjemme lavede en dobbelt portion og måtte udelade nogle af ingredienser (Det er ikke nemt når den ene kan lide hvidløg og den anden kan ikke), så smagte den fantastisk og man blev mæt.

Let at lave – Godt at spise er en kogebog der lever op til sin titel med plads til, at man selv kan tilføje lidt mere spicy ingridienser, hvis man har lyst til det.

  • Bog

Let at lave - godt at spise : mad til dig og dine venner

Nemme, hurtige og sunde opskrifter på ung mad og desserter, man kan lave og spise sammen med sine venner
Læs mere
  • Bog

Let at lave - godt at spise : mad til...