Kim Fupz Aakeson: Så er der serveret, hr. Struganoff! En bog om tal, modsætninger, bogstaver og farver.

04.02.19
Anbefalet af bibliotekar Jytta Eriksen

Så er der serveret, hr. Struganoff er en lækker billedbog, fuldt illustreret med Siri Melchiors sprælske tegninger, som er fulde af humor og skarnsstreger, og som børnene vil elske at spotte og kommentere på.

Den altid madglade hr. Struganoff har åbnet en restaurant, og her er mad i alle former og farver. Der bydes velkommen til alle slags gæster, lige fra løver og mus til børnehavebørn og zuluer, og der fejres fødselsdag, stables sandwicher og laves super”sund” frugtsalat med flødeskum og sukkerkugler!

Her kan alle små og store bogelskere få stillet sulten, og lære om tal, modsætninger, bogstaver og farver. Bogen er et samlet værk af de fire herlige billedbøger, som tidligere er udkommet om hr. Struganoff : Til lykke, hr. Struganoff, Velbekomme, hr. Struganoff, Tak for mad, hr. Struganoff  og Værsgo og spis, hr. Struganoff

Billedbogen anbefales til børn fra 3-6 år, og vil give anledning til timers underholdning og snak, når de små tæller med, mens hr. Struganoff bygger sin enorme fødselsdagslagkage af alskens lækkerier. Eller når hr. Struganoff leder efter ting i sit køkken, oppe og nede, forrest og bagerst, ude og inde, ja, så er der fokus på modsætninger. Og også alfabetet bliver øvet, når hr. Struganoff skal holde styr på sine 28 meget forskellige middagsgæster i restauranten, mens det handler om farver og frugter, når hr. Struganoff går på slankekur!

En herlig og sprælsk billedbog, fortalt i børnehøjde, og med alle de kvaliteter, der skal til, for at skabe en rigtig børnebogsklassiker!
 

Materialer
  • Billedbog

Så er der serveret, hr. Struganoff : en bog om tal, modsætninger, bogstaver og farver

Billedbog. Hr. Struganoff har åbnet en restaurant med mad i alle former og farver og alle slags gæster. Her fejres bl.a. fødselsdag, stables sandwicher, laves frugtsalat og sukkerkugler
Læs mere
  • Billedbog

Så er der serveret, hr. Struganoff : ...