Grænsen til Trafallas – Den halve arv
Grænsen til Trafallas – Den halve arv

Julie M. Day: Grænsen til Trafallas – Den halves arv

27.04.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Grænsen til Trafallas – Den halves arv er første del i en ny fantasyserie, og du kan godt begynde at glæde dig! Julie M. Day har sans for at skrive malerisk og levende, og bogen indeholder alt, hvad man kan ønske sig af en god fantasyfortælling.

Vi møder Grace, der er en helt almindelig ung kvinde i starten af tyverne, og som arbejder i en lille specialboghandel. En dag dukker en helt særlig skriftrulle frem af gemmerne, og Grace føler straks et særligt bånd til denne skriftrulle. Samtidig kommer en fremmed mand til byen, og hun er ikke i tvivl – den fremmede vil hende noget, men hvad? Fra denne dag er alt ændret i Graces liv. Begivenhederne eskalerer og efter et indbrud i boghandlen, hvor hendes chef bliver dræbt, er Grace i stor fare. Nogen er tydeligvis på jagt efter manuskriptet, som det er lykkedes Grace at få med hjem. Et mareridt bliver til virkelighed, da en uhyggelig mand midt om natten griber Grace og manuskriptet og fører dem begge ind i en fremmed verden ved navn Trafallas. Inden længe bliver Grace hvirvlet ind i en ældgammel fejde mellem godt og ondt i dette nye og anderledes land, og Grace opdager, at hun faktisk har mere tilfælles med dette nye land, end hun aner.

Grænsen til Trafallas er en fængslende fantasyfortælling om krig, magi og kærlighed, om at finde sin rette identitet og om at turde at ofre sig for at redde dem, man elsker. Den halves arv er 1. del af 3. Alle bøgerne i serien findes på Ereolen.

Materialer
  • Bog

Grænsen til Trafallas. Del 1, Den halves arv

Af Julie M. Day (2017)
Fantasy. 22-årige Grace bliver bortført til Trafallas, som er befolket af elvere og fyldt med magi. Måske hører hun bedre til her end i menneskenes verden? Ihvertfald vil hun ikke leve uden sin elskede Zachos
Læs mere
  • Bog

Grænsen til Trafallas. Del 1, Den hal...

Af Julie M. Day (2017)
  • Bog

Grænsen til Trafallas. Del 2, Skyggen fra Nord

Af Julie M. Day (2018)
Fantasy. Grace er blevet forvist fra elverlandet Trafallas. Men hvordan skal hun kunne overleve i menneskenes verden uden magi og sin elskede Zachos? Elvernes oprørsbevægelse vil gøre hvad som helst for at få fat på Grace
Læs mere
  • Bog

Grænsen til Trafallas. Del 2, Skyggen...

Af Julie M. Day (2018)
  • Bog

Grænsen til Trafallas. Del 3, Den sidste alliance

Af Julie M. Day (2019)
Fantasy. Grace må træffe nogle svære beslutninger. Vil hun vitterlig risikere at Trafallas taber krigen, bare for at bringe Zachos tilbage? Vil hun vælge elvernes verden frem for menneskenes?
Læs mere
  • Bog

Grænsen til Trafallas. Del 3, Den sid...

Af Julie M. Day (2019)