Joanne K. Rowling: Julegrisen

08.12.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Jack skal for første gang holde jul med sin nye stedsøster, Holly og sin stedfar, men alt går galt, da Holly smider Jacks bedste ven i hele verden, bamsen LG, ud ad vinduet på motorvejen. Nu må Jack tage kampen op og finde modet til at finde LG igen. Højtlæsning fra 7 år og selvlæsning fra 10 år.

Jack har LG eller Lille Gis (for da Jack var lille kunne han ikke sige gris) som sin bedste ven. De er sammen da Jacks forældre bliver skilt, da Jack skal flytte og da Jack møder den seje Holly. Da Jacks mor og Hollys far finder sammen. De er sammen om alt, indtil Holly i raseri smider LG ud af bilen på motorvejen. Jack leder og leder, men uden held, og han er så ulykkelig. Holly forærer ham en erstatningsgris nøjagtig magen til, men det er jo ikke LG. Men det er jul og derfor miraklernes tid. Jack vågner julenat ved lyden af fremmede stemmer på sit værelse og det viser sig, at det er hans legetøj, der snakker sammen. Legetøjet fortæller, at når Ting forsvinder, ender de i "Det Tabtes Land", et virkeligt skræmmende sted. Jack får chancen for at få LG tilbage ved at tage til ”Det Tabtes Land”, hvor han skal overkomme frygtelige farer, for i det "Det Tabtes Land" hersker den modbydelige "Taber".

Forrygende medrivende og hjertevarm historie, der kan læses hele året, og ikke kun til jul. Historien er fuld af kærlighed, venskab og loyalitet. Både store og små læsere vil blive fanget af historien og man kan også risikere at få en klump i halsen. Undervejs er der flotte sort/hvide illustrationer, der underbygger historien fint. Rowling er en historiefortæller i verdensklasse.

Findes også på eReolen Go.

God læselyst.

Materialer
  • Bog

Julegrisen

Jack skal for første gang holde jul med sin nye stedsøster, Holly og sin stedfar, men alt går galt, da Holly smider Jacks bedste ven i hele verden, bamsen LG, ud af vinduet på motorvejen. Nu må Jack tage kampen op og finde modet til at finde LG igen. Højtlæsning fra 7 år og selvlæsning fra 10 år
Læs mere
  • Bog

Julegrisen