Carlo Garn og spøgelset
Carlo Garn og spøgelset

Jacob Rask Nielsen: Carlo Garn og spøgelset

15.06.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Den pensionerede tryllekunstner Carlo Garn bor i et gammelt hus med en lille mumie. Huset ligger på en bakke, som for mange år siden var en kirkegård. Den lille mumie er Carlos bedste ven, og de mødtes for mange år siden i Egypten. Den lille mumie er en lillebitte smule kannibal, men spiser for det meste røde pølser. En aften stjæler et spøgelse mumiens ene arm, da han er sulten og på vej hen til køleskabet for at hente nogle pølser. Spøgelset stjæler også Carlos elskede Harry Houdini-bukser, og nu er Carlo for alvor sur, så med magi prøver Carlo få hævn over spøgelset.  Det ender i en katastrofe med noget sveskegrød over det hele, og Carlo indser, at han har brug for hjælp af vennerne Eddie Spaghetti, Dennis Tennis og Hubert Hugtand. Selvom de smadrer næsten hele hytten, ender alt dog godt, og alle bliver gode venner til sidst. Sproget er letlæst, fyldt med overdrivelser og platte morsomheder, og illustrationerne giver bogen liv og energi.  Et tosset eventyr for fuld skrue med Carlo Garn og hans skøre venner med en spøgelsesjagt som du aldrig har set før.

Kan læses fra 9 år. ”Carlo Garn og spøgelset” er nummer et i serien og nummer to ”Carlo Garn i det ydre rum” er udkommet.

Materialer
  • Bog

Carlo Garn og spøgelset

En aften stjæler et spøgelse Carlo Garns bukser og hans ven, mumiens, arm. Sammen med andre gode men voldsomme venner kaster de sig ind i en vanvittig spøgelsesjagt, der næsten smadrer hele huset
Læs mere
  • Bog

Carlo Garn og spøgelset