Ida Tufte Michelsen: Alma Freng og solfangerne

23.07.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Alma Freng er vant til at flytte. Det er sjældent, hun har boet det samme sted i længere tid. Det eneste konstante i hendes liv er hendes far Simon og hendes hund Børre. Indtil den dag, hvor hendes farmor Elionora dukker op ud af det blå. En farmor, Alma ikke anede eksisterede, og som ikke er, som farmødre burde være. Det viser sig nemlig, at Elionora er solfanger og medlem af en ældgammel hemmelig orden. Solfangere kan flyve med solstråler og vogter over verdens tidstråde. Snart er Alma under oplæring som solfanger, men det er ikke en ufarlig mission. Storministeren Gabriella Grubel har nemlig sat sig for at udrydde alle verdens solfangere for at få kontrol over tiden. Alma er måske den eneste, der kan stoppe hende, for Alma har helt utrolige kræfter.

Det er en velskrevet, medrivende og magisk historie om mod, hævn, overrumplende venskaber og vilde kræfter. Ser frem til næste bind. For 11-15-årige. Findes også på eReolen.

Materialer
  • Bog

Alma Freng og solfangerne

Alma Freng er vant til at flytte. Det er sjældent, hun har boet det samme sted i længere tid. Det eneste konstante i hendes liv er hendes far Simon og hendes hund Børre. Indtil den dag, hvor hendes farmor dukker op ud af det blå. En farmor, Alma ikke anede eksisterede, og som ikke er, som farmødre burde være. For 11-15-årige
Læs mere
  • Bog

Alma Freng og solfangerne