Huset med de 100 vampyrer

Huset med de 100 vampyrer

”Huset med de 100 vampyrer” er en spændende ”Du er selv hovedpersonen”-bog med vampyr-tema – lige noget for gyserelskende piger og drenge i 8-11 års alderen!

Du – hovedpersonen - hedder Sofus, og du er lige flyttet ind i et gammelt hus sammen med din mor, din far og dine lillebror. Og lige siden I flyttede ind, har du følt, at der er nogen eller noget, der holder øje med dig.

En aften ser du en vampyr som bortfører din lillebror! Nu er det helt op til dig at redde din lillebror – men kan du finde ham og befri ham fra den hæslige vampyr - uden selv at blive bidt?

På hvert af bogens 20 dobbeltopslag skal du løse en opgave, før du beslutter, hvad dit næste skridt skal være, og derfor skal bogens sider heller ikke læses kronologisk. Du kan både bevæge dig frem og tilbage, afhængigt af dine valg. Opgaverne er forholdsvis nemme at gå til, og skulle du alligevel gå i stå, kan du altid gå tilbage i teksten eller se løsninger på de sidste sider.

Hvis du løser opgaverne og træffer de rigtige valg, vil historien ende lykkeligt. Men hvis det ikke lykkes for dig, bliver slutningen helt fatal!

I samme serie findes også: ”Junglen med de 100 fælder” og ”Skolen for de 100 stjerner”. De er opbygget på helt samme måde som denne nyeste bog i serien – men ”Huset med de 100 vampyrer” er noget mere uhyggelig end de to tidligere bøger, og er derfor ikke så velegnet til yngre børn.

Johann Bodins mørke og dystre illustrationer understreger meget fint historiens uhyggelige stemning.