Sort måne - blodarv
Sort måne - blodarv

H. W. Klaris: Sort måne - blodarv

30.11.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Syttenårige Connors mor er død, og han ved ikke, hvem hans far er. Nu skal han skal nu bo hos sin ukendte moster, som også er udpeget til hans værge, og bedstefar i en lille by Mossy Creek. Han får hurtigt gode venner og møder også pigen, Amelia, som han forelsker sig. Men Connor opdager også, at Mossy Creek og dens beboere har farlige hemmeligheder. For fantasy-læsere fra 14 år.

Connor finder hurtigt ud af, at der sker mange mærkelige ting i den lille by Mossy Creek. Fx har man kun adgang til internet på byens bibliotek, og det først når man er blevet godkendt. Ved nymåne skal man holde sig inden døre, for folk har det med at forsvinde på netop denne tid. På kirkegården møder Connor pigen Amelia, som han forelsker sig i. Hun gengælder hans følelser, og de bliver kærester, men det har Connors bedstefar og Amelias bror svært ved at acceptere. Det viser sig, at byen gemmer på en hemmelighed, og Connor må træffe flere valg i jagten på svar. 1. bind i en serie.

En velskrevet og spændende fantasyroman. Sproget er flydende og kapitlerne korte, og man fristes som læser hele tiden til lige at tage et kapitel mere. Bogen er spændende fra første kapitel, blandt andet fordi så meget overlades til læserens fantasi og fortolkning, da svaret på historiens hemmelighed lader vente på sig.

Materialer
  • Bog

Sort måne - blodarv

Af H. W. Klaris (2020)
Syttenårige Connors mor er død, og han skal nu bo hos sin ukendte moster og bedstefar i Mossy Creek. Han får hurtigt gode venner og møder også pigen, Amelia, som han forelsker sig i. Men Connor opdager, at Mossy Creek og dens beboere har farlige hemmeligheder. For fantasy-læsere fra 14 år
Læs mere
  • Bog

Sort måne - blodarv

Af H. W. Klaris (2020)