Forglem mig ej
Forglem mig ej

Gry Kappel Jensen: Forglem mig ej

07.05.20
Anbefalet af bibliotekar Sanne Bjerregaard

Anden del i den spændende fantasy-trilogi om Rosenholm Kostskole. De fire veninder, der nu går på andet år, må sætte alt ind på at finde Trines morder inden en skræmmende spådom går i opfyldelse. Fantasy- og young adult-læsere med hang til krimi, mystik og romantik vil føle sig hjemme her. Kan læses fra 12 år.

Vi er tilbage, hvor vi slap i seriens første bind Roser & violer. De fire veninder Malou, Kirstine, Kamille og Victoria har vidt forskellige baggrunde, men er alle elever på den prestigiøse kostskole Rosenholm på Sjælland, der kun optager elever med magiske evner. Som andetårselever stiger både krav og forventninger til pigerne, der må udvikle deres evner indenfor hver deres gren af magien. Men ud over timerne i runemagi, klarsyn og nordisk mytologi har pigerne også noget helt andet at bekymre sig om. En forbrydelse fra fortiden trækker tråde til nutiden, og pigerne har forpligtet sig til at løse den mordgåde, der kaster en skygge over Rosenholm.

Man skal aldrig love en ånd noget. Og hvis man gør, så skal man sørge for at opfylde sit løfte inden det er for sent. En uhyggelig spådom får alvoren til at gå op for dem, mens spørgsmålene tårner sig op. Og hver især gemmer de på dybe hemmeligheder, der truer med at splitte dem ad, inden de når at opfylde det løfte, de har givet, nemlig at finde Trines morder. Tiden rinder ud, og det kan ende med at blive fatalt.

Findes også på eReolen og eReolen Go.
 

Materialer
  • Bog

Roser & violer

Fantasy. Kamille, Victoria, Malou og Kirstine er alle indskrevet som førsteårselever på den mystiske Rosenholm Kostskole. Det bliver et år fyldt med magi, venskab og kærlighed, men pigerne opdager snart, at skolen gemmer på en dyster hemmelighed
Læs mere
  • Bog

Roser & violer