freaks forever
freaks forever

Freaks forever

13.07.16
Hvis man kan læse denne børne/ungdomsbog uden at fælde en tåre, er man lavet af sten!

Af bibliotekar Anna Kristensen

Hvis man kan læse denne børne/ungdomsbog uden at fælde en tåre, er man lavet af sten!

Freaks forever er en meget stærk bog om venskab på trods af forskelligheder.

Nora er bogens fortæller. Hun har aldrig passet ind nogen steder. Hun er klassens kloge særling. Lille og buttet og næsten for usynlig til at blive mobbet. Hun vil gerne være forfatter og lever i bøgernes verden. Men da der kommer en ny pige i klassen, oplever hun pludselig, at man ikke behøver at gemme sig, bare fordi man er anderledes. Leo gør, som det passer hende og er som født til storbyen. Hun er høj og tynd og supercool, men også utilnærmelig og hemmelighedsfuld.

 Et skrøbeligt venskab opstår mellem Leo og Nora – klassens to freaks. Nora tager Leo med på weekend hos sin far i Nordjylland, og pludselig slapper Leo helt af og viser en helt ny side af sig selv. 
Tilbage i København er Leo straks lige så utilnærmelig som før igen, og Nora begynder at lægge mærke til små tegn på, at der er noget helt galt. 
Hvem er Leo egentlig, og hvad er det for en hemmelighed, hun gemmer på? Nora vil gøre alt for at hjælpe sin veninde, men først må hun finde ud af, hvad der plager Leo – og Leo er ikke typen, der sladrer.

Tags
Materialer
  • Bog

Freaks forever

Af Marie Duedahl (2015)
Nora er udenfor og mobbes, men da den mystiske pige Leo starter i klassen, opstår et begyndende venskab. Leo bærer dog på en alvorlig hemmelighed, og Nora vil gøre alt for at hjælpe hende
Læs mere
  • Bog

Freaks forever

Af Marie Duedahl (2015)