Drengen der skulle være en anden

Anbefalet af bibliotekar Anna Kristensen

Irma Lauridsen: Drengen der skulle være en anden

 

August er 15 år. Den dag, han taber sin skoletaske, forandres hans liv for altid.

Carl med det lange, lysebrune hår kommer forbi og samler den op, og da August om aftenen er til koncert sammen med sin bedste ven, Sally, viser det sig, at Carl er forsanger i bandet, der optræder.

Da koncerten er forbi, kaster Carl sin kasket ned til August. Senere kommer han ned og snakker med August og tilbyder at lære ham at spille guitar.

August kan ikke helt finde ud af sine følelser, for måske er han lidt forelsket i Carl. Er han så bøsse? I hvert fald er han overbevist om, at han må holde sit forhold til Carl skjult – ikke mindst for sin far, som hader bøsser.

Det går godt, indtil dén dag, hvor faderen griber Carl og August på fersk gerning, mens de står og kysser hinanden.

Kort tid efter ved hele klassen, at August er ”homo”, som de kalder det, men hvem har sladret? Er det Sally? Hvem kan han i det hele taget stole på? Kan han overhovedet stole på, at Carl taler sandt, når han siger, at han elsker August? Og kan hans far lære at acceptere, at August er kæreste med Carl?

Der skal en alvorlig ulykke og afsløringen af en stor hemmelighed til, før August føler, at han kan stole på sin familie og sine venner og satse på også i fremtiden at danne par med Carl.

Materialer
  • Bog

Drengen der skulle være en anden

Af Irma Lauridsen (2020)
August og Carl forelsker sig, og for August er det både det mest vidunderlige og forfærdelige på en gang. Han prøver at holde det hemmeligt, især for sin far, for han hader bøsser
Læs mere
  • Bog

Drengen der skulle være en anden

Af Irma Lauridsen (2020)