Usynlig mand
Usynlig mand

Christoffer Carlsson: Den usynlige mand fra Salem

Intens kriminalroman med baggrund i samfundets dybeste sociale lag.

Anmeldt af bibliotekar Kresten E. Lidegaard

Hovedpersonen Leo Junker er suspenderet fra jobbet som politibetjent. Alligevel kan han ikke lade være med at efterforske oplagte mord- og kriminalsager i den stockholmske forstad Salem. Især ikke når det foregår i samme ejendom, hvor hans lejlighed ligger.

Leo Junkers snagen og indblanding i en mordsag gør ham lige pludselig til hovedmistænkt!

Vores hovedperson må indse, at relationer mellem mennesker og den enkeltes ønske og mulighed for at hævde sig i den sociale gruppe ofte bidrager til ødelæggende mobning af individet. Det kan til sidst få fatale konsekvenser.

Bogen er utrolig bygget op omkring en psykologisk stigende spændingskurve. Det er samtidig historien om Leo Junkers eget liv. Ungdomsårene har stor betydning for handlingen i bogen. Det er ikke mindre end en genial skrevet bog.

Christoffer Carlsson kan allerede nu nævnes på linie med andre kendte kriminalforfattere som Larsson, Nesbø og Lapidus. I Sverige er der allerede udkommet yderligere to krimier mere i serien med Leo Junker. Vi venter spændt på de også bliver oversat.

En ny krimiserie har set dagens lys. 

  • Bog

Den usynlige mand fra Salem : krimi

Krimi fra Stockholm, hvor den suspenderede politimand Leo Junker bliver grundig indblandet i et mord på en ung kvinde i et herberg i huset, han selv bor i
Læs mere
  • Bog

Den usynlige mand fra Salem : krimi

  • Bog

Tilfældet Vincent Franke

I Stockholms underverden får den mildest talt sølle misbruger Vincent Franke til opgave at sørge for, at pigen Maria ikke forlader hans lejlighed. Men hun forsvinder! Pludselig er den mest ensomme mand i Sverige på jagt efter den mest ensomme pige. Men langt fra alle i underverdenen er begejstrede for den idé
Læs mere
  • Bog

Tilfældet Vincent Franke

  • Bog

Den enøjede kanin

David tilbringer sommeren i sin barndomsby og hænger ud med barndomsvennen og en gruppe unge, der bruger tiden på at eksperimenterer med sex, stoffer og kriminalitet, men en nat går det galt. Kan man slippe af sted med mord?
Læs mere
  • Bog

Den enøjede kanin