Anne Elvedal: Dødens spil

14.09.21
Anbefalet af Sanne Bjerregaard Lindstrøm

Rebekkas far dør pludseligt, og hun sætter sig i kontakt med mørke kræfter i et forsøg på, at finde ud af, hvem der var skyld i hans død. For dem der kan lide paranormale gysere. Ungdomsroman om besættelse og livet efter døden. Kan læses fra 14 år.

Da Rebekkas far dør er politiet hurtige til at erklære det for en ulykke, men efter at Rebekka finder et gammelt åndebræt på sin fars kontor, kommer hun i kontakt med "noget", som fortæller hende, at han blev slået ihjel. Derefter indleder hun sin egen efterforskning, og finder snart ud af, at der var mange ting, hun ikke vidste om sin far. Forfatteren har tidligere skrevet filmmanuskripter. Dette er hendes første ungdomsbog på dansk. På originalsproget er der foreløbigt 2 bind i serien.

Det er en spændende og til tider lidt uhyggelig historie med masser af overnaturlige elementer. Bogens har undervejs fokus på både hovedpersonens ungdomsliv, den uhyggelige spøgelseshistorie og opklaringsfortællingen om et gammelt mord.

Materialer
Anne Elvedal: Dødens spil
  • Bog

Dødens spil

Af Anne Elvedal (2021)
Rebekkas far dør pludseligt, og hun sætter sig i kontakt med mørke kræfter, i et forsøg på, at finde ud af, hvem der var skyld i hans død. For dem der kan lide paranormale gysere. Fra 14 år
Læs mere
  • Bog

Dødens spil

Af Anne Elvedal (2021)