Andrea Beaty: Billy Beck og det mystiske palæ

02.02.22
Anbefalet af Jytta Eriksen

Billy Beck elsker arkitektur, og da han en dag er ude for at tegne huse i skoven, farer han vild og står pludselig foran et pragtfuldt palæ! Og da han senere får at vide, at det er Beate, tanten til hans ven, Vera, der har arvet palæet i skoven, bliver han ligefrem lykkelig, for så kan han få lov til at komme ind i palæet og udforske det!

Men folk i byen mener, at det spøger i palæet – de siger at brædderne på terrassen flytter sig og at døre smækker i uden nogen grund. Og mens Billy og hans venner, Mille, Vera og Sally undersøger påstanden om spøgelser, opdager de, at alle palæets kostbare møbler og malerier er forsvundet.

Det er en streg i regningen, for uden de kostbare genstande har tante Beate ikke råd til at beholde palæet – og pludselig står der en køber, som vil rive det skønne palæ ned! Hvor kom den køber fra – og hvorfra ved hun, at tante Beate er i pengenød, når alle palæets kostbarheder er væk? Den sag må undersøges!

For der stikker noget under, det fornemmer Billy og vennerne hurtigt, og så er det op til Spørgebanden at træde til og få løst mysterierne om både spøgelser og forsvundne malerier og møbler og mystiske købere før det er for sent!

Dejlig bog til selvlæsning for de 9-årige, både til drenge og piger. Flydende og letlæst, med lidt crazy humor ind imellem, og mystik, som kun er lidt skræmmende – men mest hyggelig!

Fint illustreret med grøn-sorte stregtegninger.

Materialer
  • Bog

Billy Beck og det mystiske palæ

Af Andrea Beaty (2021)
Billy Beck interesserer sig for arkitektur, og da Veras tante arver et forladt hus i byen, er Billy spændt på at se huset. Rygtet siger at huset hjemsøges af spøgelser, men der må være en anden forklaring. Højtlæsning fra 6 år og selvlæsning fra 9 år
Læs mere
  • Bog

Billy Beck og det mystiske palæ

Af Andrea Beaty (2021)