Booktalk for 0.-3. Klasse

Til de yngste.

 


Lulu og Sisi på tur af Rikke Mølbak

Det er dejligt vejr, og Lulu og Sisi vil på tur med deres ponyer, Fifi og Uno. pigerne tager madpakker med, både til dem selv og til ponyerne, og da de har redet lidt, bliver de enige om at bytte ponyer… Men mon det er en god idé? For Fifi er altså lidt vild…

Let Grøn med lix 6 og let 12 til begynderlæsere.

 

 Asta går den forkerte vej af Trine Bundsgaard

Asta og hendes familie er lige flyttet ind i et nyt hus, og alle andre i familien har travlt med at pakke ud, male og rydde op – bare ikke Asta. Hun er trist, savner sine venner, som hun nu er flyttet fra, og hun keder sig – og er lækkersulten efter kage! Hun får penge til at gå til bageren, som hun finder uden de store problemer – men da hun skal hjem igen til det nye hus, farer hun vild… Hvad gør Asta nu…?

Let Gul med lix 9 og let 17 til let øvede læsere

 

Bæverne ved Vadehavet af Line Rasmussen

Bæverne er på spejderlejr ved Vadehavet, og i dag skal de ud til stranden for at kigge på dyrelivet i det lavvandede hav. De ser alt muligt, fugle, skaller, en sæl og sandorme, og de har det rigtig sjovt. Men pludselig opdager de, at der er vand hele vejen rundt om den sandbanke, som de står på! Tidevandet er på vej ind, og Bæverne er fanget i Vadehavet! Hvad gør de nu?

Let Blå med lix 14 til øvede læsere.

 

 Ninja Kid – fra nørd til ninja af Anh Do

Drengen Nelson er en nørd! Han er kikset og han er klodset – simpelthen en kæmpe katastrofe! Men da han fylder 10 år, sker der noget meget uventet : Han er blevet til en ninja – den sidste ninja i verden! Men det der med at redde verden, det er altså ikke lige ham… Han kan dårligt nok tage sine egne underbukser ordentligt på, uden der sker noget forfærdeligt – så hvordan skal han kunne styre sine nye superkræfter og redde sin by…?

Super sjov illustreret bog for drenge på 9-12 år med hang til crazy humor…

 

Operation Sort Skov af Jørn Lier Horst

Der sker ikke rigtig noget i Tilde og Olivers Detektivbureau Nr 2, så de keder sig i sommervarmen. Derfor går de sig en tur, og i Sorteskoven falder de over ikke ét, men flere mysterier : Hvorfor er bladene pludselig begyndt at falde af træerne her midt om sommeren? Træerne er helt døde og står som afpillede skeletter. Eller ligger hulter til bulter i skovbunden og lugter rigtig fælt. Og hvorfor synger fuglene ikke mere i skoven? Der foregår noget mystisk, lige en sag for Detektivbureau Nr 2!

Spændende gennemillustreret krimiserie for alle 8-12-årige krimiglade børn!