Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
Abonnér på kalender

Ole Opfinder

Velkommen i Ole Opfinders forunderlige værksted, hvor luften er tyk af skæve indfald og kugleskøre idéer OBS: Både børn og forældre skal tilmeldes

Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med Ole Opfinders geniale opfindelser.

Alt hvad der kan gå skævt, går skævt. I bedste Georg Gearløs-stil vælter det frem med det ene mærkværdige påhit efter det andet.

Lykkes det nogensinde Ole Opfinder at få maskinen til at hjælpe med at skabe den uovertrufne huskehat, som han virkelig har brug for?

Vi tager lejlighedsvis billeder og videoer på biblioteket og ved arrangementer, og du kan derfor indgå i optagelserne, hvis du opholder dig disse steder. Billeder og film fra offentlige arrangementer bliver brugt som led i Jammerbugt Bibliotekers kommunikation til sine brugere og kan bl.a. blive bragt på bibliotekets hjemmeside, på sociale medier, i publikationer og i pressen.
Datatilsynet skelner mellem to typer af billeder – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilledet kan umiddelbart offentliggøres uden samtykke, hvorimod portrætbilledet ikke må offentliggøres uden et klart samtykke fra den eller de portrætterede personer (eller deres forældre). Biblioteket følger datatilsynets anvisninger på området. Hvis du ikke ønsker at optræde på et offentliggjort billede, kan du kontakte biblioteket og bede os fjerne det. Billeder vil som udgangspunkt blive slettet de steder, hvor det er teknisk muligt.