Nye krimier april 2024

16.04.24
Nye krimier til foråret - husk de kan reserveres straks

Nye krimier april 2024

Vi starter med at give tre titler lidt ord med på vejen

Vi starter i det svenske hvor vi efterhånden er kommet til bind 8 i serien om Sebastian Bergmann. Michael Hjorth: "Skylden man bærer" Rejseholdet er virkelig i krise. En fra gruppen er netop afsløret som massemorder. Sebastian Bergmann er perona non grata, men det har han jo prøvet før. Nye mord dukker op til opklaring og der bliver et hul til Bergmann om at komme ind i gruppen igen. Et af mordene er begået mod en af Sebastians tidligere klienter, en mand der mistede et barn i 2004 under tsunamien. Mordet skal opklares og det hele starter omkring 2004 der bestemt ikke er en tid hvor alt er kommet frem i lyset. Men datteren har svar på det meste...... I denne avancerede opklaringsproces.

Efterfølgende tager vi en tur til det norske hvor Jørn Lier Horst og Thomas Enger har begået Lænker

Alexander Blix bliver løsladt fra fængslet, men humøret er i bund da datteren er død og jobbet som efterforsker i politiet selvfølgelig er væk. Han ringes op af en ukendt person som påstår at vedkommende har begået mordet i en hidtil uopklaret sag. Men vil beviserne peje mod ham? Sideløbende bliver dne nu arbejdsløse journalist Emma Ramm ringet op af en ung pige omkring fængslingen af hendes stedfar i en mordsag - hvor liget bare ikke er fundet. Hun sætter sig for at opklare sagen og formodentlig frikende faderen.

Endelig slutter vi rundturen i det engelske hvor Lee Child og Andrew Child har begået endnu en bog om Jack Reacher : Projektet.

Sagen drejer sig om flere dødsfald på respekterede amerikanere, spredt ud over hele landet. Først ser det ikke ud til at der er nogen sammenhæng eller forbrydelse, men så nedsætter justitsministeren en stor indsatsgruppe, hvor Jack Reacher er en del af. Spændingen og tempoet er meget højt - men hvem kan Reacher egentlig stole på? Lee Child roses til skyerne af mange andre amerikanske forfattere - så er du til spænding findes det ikke meget bedre.

 

Øvrige nye krimier i april 2024

De engelske:

Matt Brolly: Døde øjne

Val McDermid: 1989

Helen Cox: Heksejagt i Whitby

Jeffrey Archer: Falske spor

MW Craven: Frygtløs

 

De danske:

Martin Jensen: Hug

Palle Schmidt: Sidste omgang

Sten BJ: De dødsdømtes kamp

Tom Oxager: Mord og ståhej

 

De svenske_:

Alex Ahndoril: Jeg lukker øjnene og beder

Gunnar Staalesen : Dødens net

Håkan Lahger: Helikopterpiloten

 

De amerikanske: 

Elizabeth George: Uden vidner

Michael Connelly: vejen til opstandelse

 

De italienske: 

Valentina Di Rienzo: "Under mørkets dække" og "Behovet for at dræbe"

 

Den australske:

Michael Robotham: Da hun var god

 

Den tyske: 

Nina Ohlandt: Tågedød

 

Den franske:

Ana T Drew: Den morderikse macaron

 

Husk bøgerne kan reserveres straks via formular

 

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.