Vil din læseklub med til Ordkraft?

28.11.18
Traditionen tro inviterer vi to læseklubber til at deltage i et særarrangement i forbindelse med Ordkraft 2019.

Læseklubberne får mulighed for at møde én af to forfattere og stille dem spørgsmål om hans/hendes seneste roman.

De to forfattere, vi har valgt denne gang er:

Morten Pape: Guds bedste børn. - En ung mand bliver dræbt på Holmbladsgade på Amager af to andre unge. Nogen tror motivet er racistisk, andre at det er umotiveret vold. Men helt sikkert er det, at alle implicerede har et hårdt liv

Og

Katrine Marie Guldager: Bjørnen. - Vibse, gymnasielærer i 50'erne, fyret fra gymnasiet pga. samarbejdsproblemer, datteren er flyttet og ægtemanden er en idiot. Hun flygter til deres hus i Sverige, og kommer under en snestorm til at stå ansigt til ansigt med sin indre frygt og vrede

Læseklubmedlemmerne får hver et eksemplar af bogen til ejendom, og der bliver mulighed for at få bogen signeret umiddelbart efter arrangementet.

Praktiske oplysninger:

Arrangementet foregår i Musikkens Hus i Aalborg. Læseklubberne sørger selv for transport hertil, og vi opfordrer til at komme i god tid, navnlig hvis man er i bil. Det kan være tidkrævende at finde en P-plads.

Tidspunktet er: Lørdag den 13. april 2019, kl. 10 – 12. Det ene forfatterarrangement foregår i Intimsalen på Musikhusets nederste etage, det andet foregår i Øvre Foyer. Hvem der skal være hvor, vil fremgå af den folder, vi sender ud, når arrangementet nærmer sig.

Ønske om deltagelse:

Hvis jeres læseklub har lyst til at deltage skal I sende mig en mail senest torsdag den 10. januar, 2019 kl. 12:00. Mailen skal indeholde antallet af medlemmer, der ønsker at deltage og evt. på den af forfatterne, man mest brændende ønsker at møde. Der kan maksimalt deltage 10 medlemmer fra hver læseklub. Umiddelbart derefter trækker vi lod og de udtrukne læseklubber får svar fredag den 11. januar og får i den efterfølgende uge tilsendt bøgerne.

Betingelser:

Der er nogle betingelser for at deltage.  De udvalgte læseklubber forpligter sig til at læse bogen på forhånd og udarbejde en række spørgsmål til forfatteren. Desuden skal hver læseklub vælge en talsperson, der stiller spørgsmålene til forfatteren på læseklubbens vegne. Spørgsmålene og navnet på talspersonen skal indsendes til nedstående mailadresse senest fredag den 15. marts, 2019 kl. 12. Herefter vil læseklubben modtage adgangskort og en folder med praktiske oplysninger. Tilmeldingen er bindende.

Læseklubben skal have tilhørsforhold til Jammerbugt kommune. 

Andet:

Invitationen gælder kun adgangen til det nævnte særarrangement. Men da I sikkert gerne vil deltage i Ordkraft efterfølgende og måske i dagene inden, kan I købe billetter enten ved indgangen i Nordkraft eller på Ordkrafts hjemmeside, www.ord-kraft.dk, eller på Hovedbiblioteket i Aalborg.

Har I spørgsmål vedr. arrangementet, er I velkomne til at kontakte Anna Kristensen (akn@jammerbugt.dk)

Vi glæder os til at være sammen med de udvalgte læseklubber og forfatterne.

 

Oprindeligt skrevet af Brønderslev Bibliotek.

Materialer
Morten Pape (f. 1986): Guds bedste børn : roman
Reservér
  • Bog

Guds bedste børn : roman

Af Morten Pape (f. 1986) (2018)
Læs mere