Vi åbner igen for besøg på bibliotekerne i Jammerbugt

20.04.21
Velkommen. Vi har savnet jer.

Hvilke restriktioner gælder på Jammerbugt Bibliotekerne?

Fra onsdag den 21. april vender Jammerbugt Bibliotekerne tilbage til de normale betjente åbningstider. Dog er der onsdag d. 21. april åbent fra kl. 10-17.

OBS: Fjerritslev Bibliotek åbner først torsdag d. 22. april.

Åbningstiderne fra den 21. april 2021 er som følger:

Mandag: 10-17
Tirsdag:  10-16
Onsdag:  10-13
Torsdag: 13-17
Fredag:   10-16

Der er udelukkende åbent i det tidsrum, hvor personalet kan være til stede. Du kan altså ikke lukke dig selv ind med dit sundhedskort i de perioder, hvor personalet ikke er til stede.

For at komme ind på biblioteket skal du i skranken vise et gyldigt Coronapas – børn under 15 år skal ikke vise pas.

Hvad er et coronapas?

Et coronapas er en dokumentation på, at du enten er blevet vaccineret, har en negativ coronatest, der er maksimalt 72 timer gammel, eller kan dokumentere, at du tidligere har været smittet med corona. Der findes flere måder at fremvise gyldigt coronapas. Alle muligheder findes i appen MinSundhed eller på sundhed.dk. Du kan også printe dit coronapas ud og vise det.

Med coronapas kan du:

Komme ind og låne og aflevere bøger. Benytte bibliotekets faciliteter dvs. læsesal med aviser, pc’er osv. Benytte børnebiblioteket, hvor der er lidt legetøj stillet frem og vores krea-bord er også åbent igen.

Uden coronapas kan du:

Benytte vores ToGo ordning, hvor man kan ringe og få pakket reserverede materialer og aflevere bøger på alle afdelinger uden at skulle vise coronapas. Der er opstillet borde i bibliotekernes vindfang, hvor man enten kan afhente eller aflevere bøger.

Aflevering af gamle lån

Der vil være frit lejde til at aflevere materialer lånt før og under nedlukningen frem til og med 31. maj 2021, der vil ikke være krav om betaling af eventuelle gebyrer.

Det er stadig påkrævet at bruge mundbind og håndsprit for at komme ind på biblioteket. Personalet på biblioteket vil sørge for at der er håndsprit til rådighed og at kontaktflader afsprittes.

Husk at holde afstand. Vi ses på Jammerbugt Bibliotekerne.