Sommerferieaktiviteter

25.06.18
Alle børn og voksne inviteres til hygge på Jammerbugt Bibliotekerne i sommerferien fra mandag d. 2. juli til fredag d. 10. august.

Man kan komme og male på sten, så slip fantasien løs og lav din helt egen emojis. Vi har maling, tuscher og sten.

Dyrene fra Zoo har gemt nogle bogstaver på børnebiblioteket. Kom og vær med til at finde dem. Kan du sætte bogstaverne sammen, så de danner navnet på et dyr, er du med i konkurrencen om at vinde billetter til Aalborg Zoo.

Vær med i en sjov læsekonkurrence i skolernes sommerferie! Ideen er, at børnene - hver gang de har læst en bog, en tegneserie, en letlæsningsbog, eller får læst højt af en bog - skriver bogens titel, bogens forfatter og eget navn på en sten og lægger den på gulvet. Forhåbentlig får vi i løbet af sommeren lavet en hel vej af sten.  I slutningen af sommerferien vil der, blandt de mange sten, blive udtrukket en vinder af et gavekort til en boggave, og dette vil ske i hver af vores 4 biblioteksafdelinger!